Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[Ważne] Propozycja usprawnienia działania forum
(14.06.2022, 13:59)Maniek napisał(a): Zasadniczo się zgadzam, ale z kilkoma zastrzeżeniami:
Sole bym zostawił, bo mimo wszystko są na rynku jakieś dziwne produkty typu fake coco itp. - to są typowe mieszanki, a więc innymi słowy sole. Miszanki ziołowe również bym zostawił, bo są na rynku takie produkty i lepiej wrzucać osobno te produkty do takiego wątku niż żeby wszystko mieszać z osobnym działem kanna - wydaje mi się, że tak jest chyba lepiej. Po prostu dopisać do "mieszanki" słowo "ziołowe".
Gdzie zgubiłeś w tej propozycji depresanty i/lub benzodiazepiny? Czy po prostu to akurat ma tak zostać jak jest obecnie, czyli dział depresanty i w nim benzodiazepiny?
Zaproponuj opisy poszczególnych działów - to bardzo dobry pomysł.
Poprawione, coś jeszcze do poprawek? Pisz do Raula
18.06.2022, 20:19
Jak najbardziej za usunieciem dzialu "SLUZBY"
Horsii jestes kozakiem nie ma co!
Horsii jestes kozakiem nie ma co!
18.06.2022, 21:07
hahah dzial "sluzby" byl przerabiany w podstawowce
w 100% za usunieciem, a konikowi posypac gieta benzo!
w 100% za usunieciem, a konikowi posypac gieta benzo!
Rzeczywiście pojebałem wątki sprawny mod da sorię radę już zgłaszam
A co powiecie na dział coś w deseń jarmark?
Można by tam pokazać coś co juz nam zbędne i ustawiać się przez privnoty z zainteresowanymi userami. Ja np mam prawie cały kompletny nowy nigdy nie używany zestaw pod uprawę pomidorów. Chciałem wrócić to tematu ale stało się tak że sprzęt leży i się marnuje.
-Namiot diamondbox silver line '80' o wymiarach 80x00x180
-lampa metalohalogen Phytolite na wzrost, temp barwowa 8000k, 600w, 32000lum(nie wierzcie w ampy uni wzrost+kwitnienie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego)
-lampa na flow GIB Flower Spectrum PRO temp barwowa 2000k, 600w, 90000 lum
-kultowy i drogi odbłyśnik Adjust-A-Wings Avenger MEDIUM +SPREADER, MIRO-9, ODBIJALNOŚĆ 97%, 70x55cm
-łańcuchy na podwieszkę
-donice plastikowe
-balast magnetyczny uruchamiający lampę
potrzeba dodać wentylator z tubą(filtr węglowy) jak ktoś mieszka w bloku, ja mam chatę wiec wyjebane i lampy są do większego growboxa takiego 1.5x1.5m wystarczy odpalić na pełnej mocy i sterować regulatorem a jak już zakapujesz o co chodzi to większy namiot i heja
Kupiłem 600w w zamiarze była właśnie wymiana na większy tylko miejsca brakowało
A co powiecie na dział coś w deseń jarmark?
Można by tam pokazać coś co juz nam zbędne i ustawiać się przez privnoty z zainteresowanymi userami. Ja np mam prawie cały kompletny nowy nigdy nie używany zestaw pod uprawę pomidorów. Chciałem wrócić to tematu ale stało się tak że sprzęt leży i się marnuje.
-Namiot diamondbox silver line '80' o wymiarach 80x00x180
-lampa metalohalogen Phytolite na wzrost, temp barwowa 8000k, 600w, 32000lum(nie wierzcie w ampy uni wzrost+kwitnienie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego)
-lampa na flow GIB Flower Spectrum PRO temp barwowa 2000k, 600w, 90000 lum
-kultowy i drogi odbłyśnik Adjust-A-Wings Avenger MEDIUM +SPREADER, MIRO-9, ODBIJALNOŚĆ 97%, 70x55cm
-łańcuchy na podwieszkę
-donice plastikowe
-balast magnetyczny uruchamiający lampę
potrzeba dodać wentylator z tubą(filtr węglowy) jak ktoś mieszka w bloku, ja mam chatę wiec wyjebane i lampy są do większego growboxa takiego 1.5x1.5m wystarczy odpalić na pełnej mocy i sterować regulatorem a jak już zakapujesz o co chodzi to większy namiot i heja
Kupiłem 600w w zamiarze była właśnie wymiana na większy tylko miejsca brakowało
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''