Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
04.01.2024, 12:25
(04.01.2024, 12:02)Escobar napisał(a):Spoko. Ja do nic nie mam. Wiesz tylko wyrazam swoją opinię narazie. Wszystko jest ok. Trochę tylko miałem nadzieję że dziś szczurek wpadnie w sidła bo w sumie powinien. No ale trudno. Poczekam, tyle że jutro moja ma wolne , potem weekend wspólny hehe kto ma anty kobietę to wie co to za ból. Dziś miałem wolny dzien na test. Jakoś to przebolejeDiabeuu666do pierwszego zamówienia i to w dodatku tak malego jak twoje nie dajemy sampli, przypominam ci ze jako jedyny sklep sponsoruje co tydzien darmowe sample za aktywnosc na tym forum wiec wystarczy zebys był aktywny a dostaniesz odemnie nagrode prawie taką jak teraz kupiłes a moze nawet i duuuzo większą, wszystko w twoich rękach : ) . Bedziesz aktywny co tydzien to co tydzien bedziesz mial darmowe sample. Bedziesz wporzadku wobec nas to napewno dogadasz sie indywidualnie ale nie odrazu za pierwszym razem
pozdro
No środa ogar. Oby do jutra wpadło....
04.01.2024, 16:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2024, 16:40 przez Lifeisbrutal.)
Nie siejcie fermentu!!!
Doceniajcie pracę vendorów którzy wkładają w to całe swoje serce.
Murem za Escobarem ❤
04.01.2024, 16:46
Dokładnie. MUREM!
Proponuję wyluzować galoty, ja swoją nagrodę ostatnio odebrałem dzień przed wigilią, także serio chłopaki się tam uwijają jak tylko moga❤️💪
Proponuję wyluzować galoty, ja swoją nagrodę ostatnio odebrałem dzień przed wigilią, także serio chłopaki się tam uwijają jak tylko moga❤️💪
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.01.2024, 17:55
No luzik..po prostu nie każdy ma czas żeby testy robić. Jak dziś nie zrobiłem to zostaje mi jutro. A tak to dopiero za dwa tygodnie może.
I tyle .
No każdy ma inaczej.
Szanuję Vendora i rozumemiem to wszystko 💪🏻🤘🏻
I tyle .
No każdy ma inaczej.
Szanuję Vendora i rozumemiem to wszystko 💪🏻🤘🏻
poczekaj jeszcze chwile a wszystko do ciebie dotrze jak powinno.
ubolewam nad tym, ze dzisiaj miales czas a jutro juz go nie masz no ale kurde, jest jak jest i powinienes to zrozumiec a nie cisnieniowac, ze nie dostales 5tki 2dni po nowym roku xD
ja od sylwestra czekam na stowe i jakos nie placze dlaczego nie przyleciala dzien po.
wiem jak to dziala i czekam grzecznie az doleci, ten minimum tydzien roboczy trzeba dac no kurwa.... to nie tylko od Vendora zalezy, sa jeszcze inni posrednicy, ktorzy nie patrza na to czy mamy dzisiaj czas czy nie.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
05.01.2024, 13:42
Gołąb wylądował. Sorry za marudzenie.
Pakowanie ****zajebiste**** Kurwa hahahah
Zajebiste.
Dziś test vapo.
Jutro sniff
Recki w dziale auuuuu 🤘🏻
Dzięki Pablo sorry za ciśnienie. Już nie będę ❤️
Pakowanie ****zajebiste**** Kurwa hahahah
Zajebiste.
Dziś test vapo.