Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
10 godzin(y) temu
To był zimmermann test
Maniek napisał 10 godzin(y) temu:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Prosze używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Prosze używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
37 minut(y) temu
(21.09.2025, 17:54)TheEnd napisał(a): Feta była w latach 90-00
Teraz to jakieś namiastki amfy. Nawet nie.
Zreszta kiedys 100mg i 8h równej pizdy
200mg to już był extreme.
Teraz potrafię 2,5g na raz walnąć i jest hmmmm jak jest 😂
4-5h i schodzi. Lolek, dwa piwa i spać
Kiedys po litra ex mogłeś wypić, jarać do rana 20g ,zioła a feta i tak na pierwszym planie dalej..
Kto takie sorry pamięta to pozdro bo kurwa to cię zamieniało w nieśmiertelną bestie.
A te siarczany to chuja rozbić można. Waslisz pasy 500mg co godzinę.kurwa na 5g w noc zrobiłem i było tak.nijak..nie ma tej magii i Pazura! Za.to jest potulny kotek.
Nie rozumiem dlaczego kurwa nikt nie zrobi na BMK????
Cenę daj i 200 za 5 ale.to starczy na cały tydzień
nie.kumam tego
Nie ilość Ale jakośc..skoro jakis Vendor trzepie nie małe siano z RC.bo są to miliony złotych.
To mógłby wyjść na przeciw swoim konsumentom i zrobić dla nich rarytas. Amfetamina 2000 BMK ile %? Nie wiem. Jak najwięcej. Jakby miała te 70% to jprdl.
Ale wiem że latały mocniejsze w tamtych czasach 80% spokojnie.
Jak 80-100mg tak robiło że to szok.. człowiek biegał nie chodził, myślał szybciej niż mówił, chciał byc w 10 miejscach na raz ale tak się nie da Hej więc odwiedzało się te 10 miejsc po kolei. Nie zapomnę tych czasów 💥
Ah to mityczne bmk , jest i 90% i 80 , trzeba umieć szukać , ja zrozumialen czemu takiej fety na ulicy nie znajdziesz (chyba że wąskie grono , dobry kucharz) bo by się wszyscy w kostnicy znaleźli , ciekawe by to było ją myślałem że chemia postęp idzie do przodu mamy 2025 a nie lata 90 , rozmknin sobie to sam , czy serio uważasz że w latach 2000 była feta a technika poszła do przodu czy do tyłu? Rozpierdalajace to myślenie niektorych