Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Spiderman pills - Opinie o produkcie
29.01.2023, 19:07
Mógłby ktoś napisać konkretniejszą recke?Po przeczytaniu horsiego recki trochę się przeraziłem..
31.01.2023, 10:20
Podbijam powzyższe pytanie, ktoś testował solo, jaki pofil, czy warty uwagi jak ktoś poszukuje pigul zbliżonych do 3mmc. ?
22.04.2023, 00:06
Były testowane w dość dużej ( wystarczającej) grupie testerów... Nie jest to co prawda ,,,prawdziwy pikaton'' , ale jak zarzuci się dwa to naprawdę można fajnie polecieć 4-5h lub dłużej zarzucając kolejne dwa...
Faza lekko euforyczna - lecz długa
Stinm - cały czas też bardzo lekko (delikatny 😎)
Nie siada na oczy, podwyższa libido, nie pozostawia niepotrzebnych zwał i ciśnienia na dorzutki...
Jeśli wciąż jest lub będzie dostępny ten sam produkt, można śmiało pobierać, ale nie z chęcią zajebania się i odcinki lecz w celu zapewnienia pogody ducha, energii i motywacji do rozmów i działania w towarzystwie
Napewno nie można porównywać lub nie oczekiwać czegoś typu super many czy Bugatti...
Produkt aktywny lecz nie wypierdalającyz butów!
O trójek znanych ze sklepu raczej bym tego nie porównywał no chyba że jedzonego na bombkę Cherry Pablo - najbardziej zbliżona faza- lecz inna.
Cena = jakość. Myślę że warto!
Faza lekko euforyczna - lecz długa
Stinm - cały czas też bardzo lekko (delikatny 😎)
Nie siada na oczy, podwyższa libido, nie pozostawia niepotrzebnych zwał i ciśnienia na dorzutki...
Jeśli wciąż jest lub będzie dostępny ten sam produkt, można śmiało pobierać, ale nie z chęcią zajebania się i odcinki lecz w celu zapewnienia pogody ducha, energii i motywacji do rozmów i działania w towarzystwie
Napewno nie można porównywać lub nie oczekiwać czegoś typu super many czy Bugatti...
Produkt aktywny lecz nie wypierdalającyz butów!
O trójek znanych ze sklepu raczej bym tego nie porównywał no chyba że jedzonego na bombkę Cherry Pablo - najbardziej zbliżona faza- lecz inna.
Cena = jakość. Myślę że warto!