Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bl**ksh**pin*.**s**p
26.03.2025, 20:15
Bortak42
Zamawiaj u Escobar czy u High-LifeMarket a "będzie pan zadowolony" – tak na serio, nie jak na TVN Turbo.
Zamawiaj u Escobar czy u High-LifeMarket a "będzie pan zadowolony" – tak na serio, nie jak na TVN Turbo.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.03.2025, 03:10
Wiele podobieństw bo to koniec końców ta sama grupa, do której należą te wszystkie sklepy z tych regionów... To podobna sytuacja jak z wieloma sklepami z NL, na pewno wiecie którymi ("klony funcapsa") które niby każdy sie zajmuje swoimi sprawami, a właściciel tak naprawdę jest jeden.
27.03.2025, 13:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2025, 13:53 przez eneduerabe.)
(27.03.2025, 13:18)Inferno napisał(a): Właśnie czytałem że to fluarprazolam
to zamów ten flualprazolam

To wypełniacze tym razem
Mnie nawet vendor zapewniał, że są aktywne i to flualpra niestety okazały się nieaktywne ;(
27.03.2025, 15:09
eneduerabe nie cytuj posta pod postem na który odpowiadasz 
Chodziło mi, że gdzieś widziałem że zamiast Xanaxu siedzi tam fluarpa i to podróby to albo mi się śniło albo nie wiem
A pierdole już te xany, teraz to mam dostęp od lekarza to niepotrzebna mi jakaś czarna owca

Chodziło mi, że gdzieś widziałem że zamiast Xanaxu siedzi tam fluarpa i to podróby to albo mi się śniło albo nie wiem

A pierdole już te xany, teraz to mam dostęp od lekarza to niepotrzebna mi jakaś czarna owca

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
27.03.2025, 15:39
(27.03.2025, 15:09)Inferno napisał(a): eneduerabe nie cytuj posta pod postem na który odpowiadasz
No, bo czasami była flualpra, a czasem było nieaktywne zależnie od sortu.