Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dillerka wasze doświadczenia, rady
13.01.2024, 22:11
Lifeisbrutal a nie myślałeś o jakimś innym zajęciu? Jest tyle fajnych innych rzeczy do robienia. Rób przede wszystkim to co sprawia Ci przyjemność
A JEŻELI JUŻ BY TO MIAŁA BYĆ DILERKA, TO:
- rób to z głową
- wyznacz jakiś cel finansowy który chcesz osiągnąć, zapisz go na kartce i umieść widocznym miejscu, być przynajmniej pare razy w ciągu dnia widział go
- jak go osiągniesz skończ z tym definitywnie. Pamiętaj by dotrzymać sobie słowa.
- nie dawaj w pąpe, zastaw
- nie sprzedawaj nieletnim, najlepiej ludziom którzy mają rodzine
- jak będziesz słyszał że gadają o tobie na mieście, przystopuj na jakiś czas
- nie trzymaj towaru w domu
- nie ćpaj jak dilujesz
To narazie wszystko co mi przyszło do głowy
A JEŻELI JUŻ BY TO MIAŁA BYĆ DILERKA, TO:
- rób to z głową
- wyznacz jakiś cel finansowy który chcesz osiągnąć, zapisz go na kartce i umieść widocznym miejscu, być przynajmniej pare razy w ciągu dnia widział go
- jak go osiągniesz skończ z tym definitywnie. Pamiętaj by dotrzymać sobie słowa.
- nie dawaj w pąpe, zastaw
- nie sprzedawaj nieletnim, najlepiej ludziom którzy mają rodzine
- jak będziesz słyszał że gadają o tobie na mieście, przystopuj na jakiś czas
- nie trzymaj towaru w domu
- nie ćpaj jak dilujesz
To narazie wszystko co mi przyszło do głowy
13.01.2024, 22:38
Lifeisbrutal te punkty nie są z dupy. Doświadczenie z zerowym przypałem idą za nimi
19.01.2024, 08:39
Ludzie jesteśmy na forum o dragach a tutaj tak dillerka jest odradzana xD jestem w szoku.
31.01.2024, 09:32
Lifeisbrutal musisz mieć towar zawsze pod ręką. Tak jak w sklepie. Półki zawsze są pełne. Wtedy będzie wiadomo że jesteś gościem który ma zawsze i będą się zgłaszać. Taka renomę sobie wytworzyć
(13.01.2024, 22:11)C84S napisał(a): - wyznacz jakiś cel finansowy który chcesz osiągnąć, zapisz go na kartce i umieść widocznym miejscu, być przynajmniej pare razy w ciągu dnia widział goTen post to komedia. Od razu przyklejajcie sobie te karteczki samoprzylepne po całym domu "dzisiaj stuwa mefa dla pszema" i "do konca tygodnia ma byc 10 kafli", a przed snem sluchajcie kompilacji ASMR afirmacji dla domoroslych dilerów #4837 z youtuba xDDDD
(13.01.2024, 22:11)C84S napisał(a): - jak go osiągniesz skończ z tym definitywnie. Pamiętaj by dotrzymać sobie słowa.
tak, a to już ostatnia kreska i koniec, do spania. a od jutra zero cpania.
nie żebym zgrywal się na jakiś autorytet w kwestii dilerki, ale gdzie ty się uczyłeś takich rzeczy? na netflixie? xD
08.02.2024, 22:05
Metoda karteczkowa mnie rozjebała xDDD może w ogóle rozpisać sobie księgowość żeby więcej dowodów było co komu i ile.