Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie?
25.12.2024, 20:39
Przez ostatnią dekade eksperymentów z przeróżnymi RC po np.3dniowym.czarowaniu czasami bylo mi naprawde ciężko spojrzeć w ustro tudzież wrócić do pionu tak tylko jeden jak zaden inny wcześniej tj mdphp bardzo boleśnie namieszał w moim życiu tak mocno że ledwo uszedłem z życiem przez okrutnie realnie wygladajace wtedy paranoje które pokonaly jak nic dotychczas wszystkie moje firewalle checkpointy ,zasieki

Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
25.12.2024, 21:11
tak, alkohol - jebać GO 
odpierdalałam po nim takie akcje że nawet nie chcę mi się o tym pisać
żałosne i tyle, straciłam wielu znajomych, nawet byłe mieszkanie miałam na tyle w dupie, że za nie nie płaciłam, a jak przyszła Pani po czynsz to kazałam jej wypierdalać haha
bez alko żyje mi się serio po tysiąckroć ZAJEBIŚCIE
NIE POLECAM

odpierdalałam po nim takie akcje że nawet nie chcę mi się o tym pisać
żałosne i tyle, straciłam wielu znajomych, nawet byłe mieszkanie miałam na tyle w dupie, że za nie nie płaciłam, a jak przyszła Pani po czynsz to kazałam jej wypierdalać haha

NIE POLECAM
mrrrrau

25.12.2024, 23:25
żadna mi życia nie zniszczyła
troszke alfa namieszała ale to nie substancji wina tylko mojej glowy i błędnych wyborów

26.12.2024, 07:56
bigpick1212 Nie ma się co chwalić co dokładnie się stało. Ale z pewnością była to dużo grubsza akcja niż jazda pod wpływem czy jakaś awantura. Wydaje mi się, że za awanturę zawiasów nie dają tylko jakieś upomnienie czy mandat.
13.01.2025, 10:58
To nie substancje wam życie zniszczyły a wy sami.
Poza tym jesteście miętkie wacki i tyle 🫡
Poza tym jesteście miętkie wacki i tyle 🫡
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.03.2025, 13:11
kot_kreskowy mój stary był alkusem. Można powiedzieć, że to właśnie alkohol zniszczył mi życie 
Później to już sam sobie je rozjebałem paląc MJ

Później to już sam sobie je rozjebałem paląc MJ

tak, amfetamina - może nie sama substancja bo to ja sama sobie to życie zniszczyłam, ale dzięki niej byłam odważniejsza w tym by wszystkim dookoła powiedzieć w skrócie aby wypierdalali z mojego życia. I tak od roku jestem sama, z wąskim gronem przyjaciół, rodzine powoli odzyskuję ale łatwe to nie jest.
Na szczęście nowa praca i mieszkanko dało mi opcję że mam coś do stracenia i uważam i nie przeginam, a u mnie z tym ciężko.
Na szczęście nowa praca i mieszkanko dało mi opcję że mam coś do stracenia i uważam i nie przeginam, a u mnie z tym ciężko.

mrrrrau

22.03.2025, 20:43
Tak jak pisałem wcześniej, największym problemem społecznym jest alkohol, który nie jest uznawany za narkotyk.
To wielopokoleniowe chlanie naszego narodu to rzecz, która działa destrukcyjnie na wszelkie społeczności, jak żaden inny narkotyk.
Złudne jest to, że jest zalegalizowany – to bardzo zgubna kombinacja.
To wielopokoleniowe chlanie naszego narodu to rzecz, która działa destrukcyjnie na wszelkie społeczności, jak żaden inny narkotyk.
Złudne jest to, że jest zalegalizowany – to bardzo zgubna kombinacja.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !