Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Stop scam
25.07.2024, 07:20
Epsiakos zdecydowanie jestem za pomysłem z tajemniczym klientem, niech kupuje, robi testy i jak wyjdzie że substancja nie zgadza się z opisem na stronie lub forum to wypad, lub kara finansowa. Jakieś prawo klienta musi byc, żądamy równych praw dla cpunow. Nie może być tak ze ktoś ma słaby towar I dostal info od kilku osób i dalej go sprzedaje świadomie, albo pisze o tym wprost że towar jest słabszy, albo robi promocję mocna na ten towar, bo wypierdalać szkoda jak jest aktywny.
25.07.2024, 08:01
Escobar pomysł świetny kaucja dla nowych V zresztą iuj kot_kreskowy założył wontek kaucja w postaci klefu troche żartobliwie, ale kaucja jak najbardziej powinna być żaden wtedy sklep V nie przyszedł by tu zamiarem zrobienia wałku na społecznosci
25.07.2024, 08:22
(25.07.2024, 08:01)monio napisał(a): Escobar pomysł świetny kaucja dla nowych V zresztą iuj kot_kreskowy założył wontek kaucja w postaci klefu troche żartobliwie, ale kaucja jak najbardziej powinna być żaden wtedy sklep V nie przyszedł by tu zamiarem zrobienia wałku na społecznosci
Tylko kto i gdzie będzie trzymał kaucję? Przecież też może zajebać.
25.07.2024, 10:30
(23.07.2024, 10:42)Escobar napisał(a): A ja sugeruje kaucje na wyjebki budowana co miesiac i trzymana u nas i po sprawie albo zakupy u vendorow co sa dluzej niz pare miesiecy na rynku...
I nagle mój wstępnie żartobliwy pomysł przestaje posiadać znamiona żartu 😎
https://dopal.org/showthread.php?tid=405...4#pid97884
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.07.2024, 11:53
kot_kreskowy "Każdy Vendor byłby zobowiązany do wplacenia depozytu o ustalonej wielkości np 2kg klefa"
Żeby kwota się zgadzała Klefa zmaniełbym na 2 kg Koko, wtedy by była to gwarancja pełną gębą.
Żeby kwota się zgadzała Klefa zmaniełbym na 2 kg Koko, wtedy by była to gwarancja pełną gębą.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.07.2024, 12:18
Na pewno Ci co nie mają złych zamiarów wobec nas.
Prestiż i splendor 😎
Prestiż i splendor 😎
NIE dla OPIO !!!
25.07.2024, 12:24
kot_kreskowy zgadzam się, lepiej mieć jednego czy dwóch konkretnych, niż pięciu byle jakich.
To jest ta sama zasada jak z ruchaniem, lepiej wyruchac jedną konkretnie niż dwie byle jak.
To jest ta sama zasada jak z ruchaniem, lepiej wyruchac jedną konkretnie niż dwie byle jak.