Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie
03.01.2025, 11:42
Tutaj trzeba by było zwrócić się do włodarzy sklepu, żeby wraz ze zdjęciami umieścili krótki opis substancji (między innymi skład mieszanki)
04.01.2025, 04:35
(03.01.2025, 02:58)wwojtuss napisał(a): czy to fake coco jest na nepie czy moze na jakims mmcku?Siema, tak w ogóle – dawno Cię na forum nie było.
Wracając do pytania myślę, że jest tu coś z coca-coli – przepis zna tylko kilkoro osób i się, nim nie dzielą.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.01.2025, 07:09
(02.01.2025, 20:41)wiktororban napisał(a):
Mirosound
Dasz recke 3fmc? Ja to brałem kupę lat temu pod postacią soli Charge+ i jakieś koko ze smartszopu. Pamiętam, że jeden z nich to był różowawy sort. Malło wtedy wciągałem a znajomość narkotyków ograniczała się do klasyków i mefa.
Ten Charge+ w pewnym stopniu przypominal mi trochę koks..zamowie sobie go po 10 dopiero :p
Nadal Twoja znajomość tematu rozbija się głównie o mefedron.
04.01.2025, 08:41
HighlifeMarket Udzielisz info chociaż takiego czy to na stimie czy jakimś euforyku? To by było dużym ułatwieniem dla osób, które nie biorą np stymulantów bo psychicznie źle się po nich czują. Jeśli nie chcesz zdradzać całkowicie tajemnicy kucharza to napisz chociaż tak ogólnie. Oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne, ja tylko zasugerowałem coś.
04.01.2025, 22:37
(04.01.2025, 08:41)Lifeisbrutal napisał(a): HighlifeMarket Udzielisz info chociaż takiego czy to na stimie czy jakimś euforyku? To by było dużym ułatwieniem dla osób, które nie biorą np stymulantów bo psychicznie źle się po nich czują. Jeśli nie chcesz zdradzać całkowicie tajemnicy kucharza to napisz chociaż tak ogólnie. Oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne, ja tylko zasugerowałem coś.Ja lata temu pytałem jednego v o to co jest w której mieszance nie odpisał. Więc napisałem tak - w moim wypadku odpadają produkty : a, B, C i D. Która mieszanke wziąć, żeby się nie nadziać na to.
I wysłał mi takie zestawy, że było git.
06.01.2025, 00:48
coco exclusive to byl zajebisty euforyk za dobrych czasow.
Pierwsze coco jak mnie pamiec nie myli to na mefedronie bylo potem 3mmc.
Jak cos pojebalem prosze mnie poprawic.
A co do tego coco?
Niebawem sie przekonamy
Pierwsze coco jak mnie pamiec nie myli to na mefedronie bylo potem 3mmc.
Jak cos pojebalem prosze mnie poprawic.
A co do tego coco?
Niebawem sie przekonamy
Za czasów stacjonarek w Smile Shopach królowałoo Exclusive Kokolino (od kołka) , które niezwykle przypadło mi do gustu. Zaopatrywałem się w ten produkt aż do momentu, w którym chyba z uwagi da delegalizację jakiejś substancji (innej niż 4MMC), która wchodziła w jego skład, później został wycofany. Na jego miejsce pojawił się również wywołujący u mnie niezwykle fantastyczny poziom satysfakcji - produkty o nazwie:
Plan B oraz ZueSole ...
Później po delegalizacji mefedronu w 2010 roku, dowiedziałem się, iż wchodził on w skład chemiczny właśnie tych wszystkich trzech produktów.
Zastanawiający jest dla mnie fakt iż na próżno jest ciągle obecnie szukać uzyskania tych samych stanów samopoczucia, gdyż działanie samego dostępnego 4MMC, nie przypomina mi tamtej znakomitej fazki. Wnioskuję więc, że były tam jeszcze jakieś inne substancje, które jest właśnie potęgowały działanie 4MMC bądż po prostu były to substancje o określonym profilu działania, który jak już wspomniałem uprzednio, trafił zarówno w moje "smaki"...
06.01.2025, 11:05
(06.01.2025, 10:03)Mirandes4 napisał(a):Za czasów stacjonarek w Smile Shopach królowałoo Exclusive Kokolino (od kołka) , które niezwykle przypadło mi do gustu. Zaopatrywałem się w ten produkt aż do momentu, w którym chyba z uwagi da delegalizację jakiejś substancji (innej niż 4MMC), która wchodziła w jego skład, później został wycofany. Na jego miejsce pojawił się również wywołujący u mnie niezwykle fantastyczny poziom satysfakcji - produkty o nazwie:Plan B oraz ZueSole ...Później po delegalizacji mefedronu w 2010 roku, dowiedziałem się, iż wchodził on w skład chemiczny właśnie tych wszystkich trzech produktów.
Zastanawiający jest dla mnie fakt iż na próżno jest ciągle obecnie szukać uzyskania tych samych stanów samopoczucia, gdyż działanie samego dostępnego 4MMC, nie przypomina mi tamtej znakomitej fazki. Wnioskuję więc, że były tam jeszcze jakieś inne substancje, które jest właśnie potęgowały działanie 4MMC bądż po prostu były to substancje o określonym profilu działania, który jak już wspomniałem uprzednio, trafił zarówno w moje "smaki"...
Pisałem sto razy..dodawali trochę ponad 100mg pfpp ( para fluoro piperazyny) na gram soli która działała synergicznie z MMC...reeszta wypelniacze