Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie
09.02.2025, 13:13
To po co jest pasta i ta druga amfa? Skoro niby ta pasta totalnie deklasuje ta już prawie suchą amfe....
09.02.2025, 18:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2025, 18:50 przez Tornado1987.)
(30.01.2025, 07:22)Sniffiarz97 napisał(a): Witam, w piątek testowałem wraz z Tusi amfetamina PASTA. Jest dość mokra, więc radzę tobie abyś ja wysuszył. Ja rozłożyłem ją na twardej oprawie od książki i powiem, że lepiej schodzi niż ze zwykłej kartki, połóż dodatkowo na kaloryfer i poczekaj z 20 minut aby ładnie wyschło. Oczywiście tematu sam nie brałem, brał ze mną koleżanka, kolega i każdy wziął na cały worek bo 4 linie większe, nie liczyłem ile na osobę. Wjazd jest po około 15 minutach, pałka trochę sama się podnosiłaWitam fajna relacja właśnie stoję pierwszy raz przed zakupem z tego sklepu na próbę i już widzę że coś można stwierdzić sam się wypowiem mam nadzieję za jakiś czas jestem ciekawy opinii na temat tusi może ktoś coś wieczułem takie lekkie zakłopotanie i bardzo taki nachalny speed, w sensie chciałem coś powiedzieć, ale tak szybko że musiałem serio z 15 sekund pomysłec, szukanie czegoś czego nie ma i czy to słowo wypowiedzieć. Nie czułem jakby mego euforii, ale bardzo przyjemny stan, Ala motylki w brzuchu i fajne tematy się nawijaly. Kolega był w szoku że to feta, bo brał osiedlową i nie czuł takiego jebniecia, dlatego powiedziałem że od tego ma mnie
koleżanka oczy wywalone i tylko się pytała potem czy jakaś mała jeszcze zrobię xD. Generalnie w kiblu końcówkę dawałem każdemu napotkanemu (byłem na rave, tam każdy cpa, nawet ochroniarz chciał i mu dałem mała linię) kupił mi piwo za to, zatem ta fetka prócz zajebistego kopa energetycznego, fajnej Gadki to łączy ludzi
Polecam bo cena jest bardzo dobra, patrząc na to jak długo trzyma i że wcale dużo nie trzeba by dobrze się zabawić
9/10 daje opinię bo mogło bardziej mi libido wywalić ale tam chuj z tym xD
Zdjęcia nie mam, ale przyszło w woreczku, jak pewnie każdemu.
11.02.2025, 08:53
(09.02.2025, 14:30)DarkSonia napisał(a): może dlatego, że wielu nie potrafi wysuszyć pasty?
To jest tak na poważnie odpowiedź? Czy po prostu bekę sobie robisz?
Po pierwsze wystarczy otworzyć Samarę z pastą i położyć w ciepłym, suchym, ciemnym miejscu na kilka h i tyle. Można na grzejnik. Cała filozofia.
Po drugie myślisz, że wysuszona pasta będzie klepać jak ta druga feta na sklepie ?
Tylko dlatego, że została wysuszona?
Bo takie myślenie można wywnioskować z Twojej wypowiedzi....
Chyba, że nie skumałaś mojej wypowiedzi.
Pasta to inna amfa niż ta już "gotowa"
Albo jest robiona inną syntezą albo po prostu jest w niej więcej % amfetaminy niż w tej już prawie "gotowej" do sniffa.
Wolę żeby mi z 50 zostało 35-30g suchej amfy 30-40% [ tak strzelam więc hejterki niech się nie odpalają

Na dill ta druga opcja jak najbardziej ok bo teraz każdy to łyknie bo to i tak jest mocniejsze niż połowa tego co lata na ulicy w całej Polsce.
Pasta do własnego użytku. Ja bym tak to rozdzielił
Chociaż też można dowalić kofeiny, kreatyny np. do 100g pasty 50g kreatyny i wyjdzie nam 100 suchego towaru i pewnie mocniejszego niż ta druga
Choć powiem szczerze, że pierwszy raz widzę, że pasta jest droższa niż sucha amfa
No nic. Trzeba samemu ja sprawdzić i napisze reckę.
Bo próbowałem tej prawie suchej no i pisząc szczerze..... Słabe to. A amfe walę od święta. Niedaleko mnie typek goni fetę i naprawdę z ręką na sercu jego uliczna jest dużo lepsza od tej prawie suchej od Vendora
Jestem szczery i pisze jak jest.
Jeśli ta pasta naprawde jest taka dobra i jest taka różnica pomiędzy tymi dwoma c ma Vendor. To moim zdaniem Vendor powinien zrobić promo na suchą żeby to wyprzedać i skupić się na paście albo następnym razem ogarnąć suchą o takiej samej albo i większej jak ta plastelina 👊🏼
Pozdro.
14.02.2025, 09:10
A mnie lata z czego to jest bo prawdy nigdy nie dojdziesz bo co to zmieni, kapa swedzi tak jak powinna więc feta z trzech rzeczy które wzialem jak na ironie odczuwam "najbezpieczniej" bo już to żartem, ale jak zajebałem wodospad z butli purple fake'a, oczywiście jako juz miks z dobrze napchanymi smarkami. Miałem moment czegoś w rodzaju splatania chyba bo nie ogarniałem co ja u siebie robie na kwadracie, o co tu chodz, skąd komp przede mną stoi itepe. Tusi wzialem jako pierwsze grubsza zapaleczke i ciężko się wypowiedzieć obiektywnie, ale w ciągu 40min zanim juz przykurwilem włada to tylko lekki nieogar mnie wziął, dopa może ledwo ledwo, poziom kawy. To tak z grubsza moje obserwacje po ok.20h degenaracji. To tyle, trzymajta sie tam w jakis sposob.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir