Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zapasy przed banem w NL
Wiesz, chciałam się rozpisać, ale uznałam że nie warto, bo kompletnie odwróciłeś kota ogonem, jeszcze wpiepszając mnie w jakąś ciamajdę, która za dragi napisze wszystko byle lajki się zgadzały.
Z tego co widzę to z tym problem masz TY kochany, bo cokolwiek się tobie napisze, co nie jest w nurcie twojego słowotoku mądrościowego i charyzmy wziętej chyba od kolegi lukasa, to jest ...ja pierdolę. oj oj .
NIC TYPIE O MOIM ZYCIU NIE WIESZ ANI PRZEZ CO PRZESZŁAM, że dziś ćpam właśnie mefa
- a nie biegam za świętymi gralami o których nikt nie słyszał i które chuj wie co robią złego
- bo przecież smyrają to tylko ci - wybrani...
- w sumie to nawet raczej się tego nie dowiesz nigdy ( nawet znając twoje daremne ego dopiszesz sobie że w sumie ciebie to jebie a może właśnie jebać nie powinno skoro się wypowiadasz o mnie i MOICH KURWA POTRZEBACH?,
no bo... skoro ja mam szanować TWOJE - to chyba by wypadało czasami uszanować potrzeby drugiej osoby - nie uważasz?
- Mefedron to mój wybór - i wiesz co ? **uj Ci do tego, bo ten wybór nie jest bez powodu, a przez właśnie takie wynalazki za którymi Ty będziesz płakał teraz ( a z czego ja się będę cieszyć w sumie )
to co piszesz to tylko pokaz, jak próbujesz psychologicznie rozjebać sens myślenia MOJEGO ale kurwa do uja... MOJEGO. Bo jest typie inne - niż Twoje.
i tak... mam w dupie ban w NL
...tak... mam gdzieś że Ty i Twoje daremne "rzadkie" narkotyki znikną
- bo mnie to osobiście JEBIE ... ale napisałam to na początku w formie ROZMOWY bo od tego TYPIE JEST TO FORUM!
masz inne zdanie niż ja? zajebiście! Nie mam do tego nic, ale mnie kurwa nie obrażaj!
Bolą cię te rzadkie narkotyki które znikną ? no to kurwa spoko ... nic do tego nie mam
ale mam prawo powiedzieć, że MAM TO GDZIEŚ.
ile ty masz kurwa lat?
nie mogę mieć w dupie? a dlaczego Ty masz w dupie to co ja smyram od czasu do czasu?
Skoro chcesz abym szanowała Ciebie i Twoje wysrywy ( razem z tymi galaktycznymi złotymi rzadkimi narkotykami, którymi tylko rycerze dŻEedaj się raczą ), najpierw czasami uszanuj to co maja do powiedzenia inni, w tym JA , bo ja drogi kolego nie muszę smyrać "rzadkiego" narkotyku, aby wiedzieć że szacunek należy się każdemu, zwłaszcza w rozmowie, którego tobie brakuje.
I serio, jest mi bardzo przykro, że będziesz musiał teraz smyrać tak daremne narkotyki, jak MY zwykli ludzie, którzy ogarniamy sobie od czasu do czasu mefa / klefa czy czasami zioło. bo właśnie cisnać mi, ciśniesz każdemu, który to lubi... i niestety chyba jesteś w mniejszości, z tą swoją zajebistością.
Tak czy inaczej serio, życzę Ci takich zapasów, które Cię usatysfakcjonują, i po których się w końcu ogarniesz. I zaczniesz patrzec czasami na innych z innej perspektywy, a nie tylko dupka, który za osłoną mionitora robi z siebie profesora, którym nie jest.
Ja już w tym temacie nie mam nic do dodania i serdecznie Cię pozdrawiam.
Z tego co widzę to z tym problem masz TY kochany, bo cokolwiek się tobie napisze, co nie jest w nurcie twojego słowotoku mądrościowego i charyzmy wziętej chyba od kolegi lukasa, to jest ...ja pierdolę. oj oj .
NIC TYPIE O MOIM ZYCIU NIE WIESZ ANI PRZEZ CO PRZESZŁAM, że dziś ćpam właśnie mefa
- a nie biegam za świętymi gralami o których nikt nie słyszał i które chuj wie co robią złego
- bo przecież smyrają to tylko ci - wybrani...
- w sumie to nawet raczej się tego nie dowiesz nigdy ( nawet znając twoje daremne ego dopiszesz sobie że w sumie ciebie to jebie a może właśnie jebać nie powinno skoro się wypowiadasz o mnie i MOICH KURWA POTRZEBACH?,
no bo... skoro ja mam szanować TWOJE - to chyba by wypadało czasami uszanować potrzeby drugiej osoby - nie uważasz?
- Mefedron to mój wybór - i wiesz co ? **uj Ci do tego, bo ten wybór nie jest bez powodu, a przez właśnie takie wynalazki za którymi Ty będziesz płakał teraz ( a z czego ja się będę cieszyć w sumie )
to co piszesz to tylko pokaz, jak próbujesz psychologicznie rozjebać sens myślenia MOJEGO ale kurwa do uja... MOJEGO. Bo jest typie inne - niż Twoje.
i tak... mam w dupie ban w NL
...tak... mam gdzieś że Ty i Twoje daremne "rzadkie" narkotyki znikną
- bo mnie to osobiście JEBIE ... ale napisałam to na początku w formie ROZMOWY bo od tego TYPIE JEST TO FORUM!
masz inne zdanie niż ja? zajebiście! Nie mam do tego nic, ale mnie kurwa nie obrażaj!
Bolą cię te rzadkie narkotyki które znikną ? no to kurwa spoko ... nic do tego nie mam
ale mam prawo powiedzieć, że MAM TO GDZIEŚ.

nie mogę mieć w dupie? a dlaczego Ty masz w dupie to co ja smyram od czasu do czasu?
Skoro chcesz abym szanowała Ciebie i Twoje wysrywy ( razem z tymi galaktycznymi złotymi rzadkimi narkotykami, którymi tylko rycerze dŻEedaj się raczą ), najpierw czasami uszanuj to co maja do powiedzenia inni, w tym JA , bo ja drogi kolego nie muszę smyrać "rzadkiego" narkotyku, aby wiedzieć że szacunek należy się każdemu, zwłaszcza w rozmowie, którego tobie brakuje.
I serio, jest mi bardzo przykro, że będziesz musiał teraz smyrać tak daremne narkotyki, jak MY zwykli ludzie, którzy ogarniamy sobie od czasu do czasu mefa / klefa czy czasami zioło. bo właśnie cisnać mi, ciśniesz każdemu, który to lubi... i niestety chyba jesteś w mniejszości, z tą swoją zajebistością.
Tak czy inaczej serio, życzę Ci takich zapasów, które Cię usatysfakcjonują, i po których się w końcu ogarniesz. I zaczniesz patrzec czasami na innych z innej perspektywy, a nie tylko dupka, który za osłoną mionitora robi z siebie profesora, którym nie jest.
Ja już w tym temacie nie mam nic do dodania i serdecznie Cię pozdrawiam.
mrrrrau

", którzy ogarniamy sobie od czasu do czasu mefa / klefa czy czasami zioło. bo właśnie cisnać mi, ciśniesz każdemu, który to lubi... "
no i dlaczego znowu bajki piszesz? napisałem wyraźnie, że niech każdy wącha co chce, i w lubowaniu sie w klefie czy podobnym proszku, nie ma nic złego. sam czasem wąchnę. ale ty robisz o wiele więcej, bo rozkręcasz niepotrzebne afery, i wypowiadasz sie na tematy o których nie masz pojęcia. xD
reszta twojego postu to belkot.
ech szkoda gadać xD ja pierdolę. idę cię zablokować. odblokuje cie na święta bożego narodzenia może, zobaczymy czy zmądrzejesz do tej pory.
no i dlaczego znowu bajki piszesz? napisałem wyraźnie, że niech każdy wącha co chce, i w lubowaniu sie w klefie czy podobnym proszku, nie ma nic złego. sam czasem wąchnę. ale ty robisz o wiele więcej, bo rozkręcasz niepotrzebne afery, i wypowiadasz sie na tematy o których nie masz pojęcia. xD
reszta twojego postu to belkot.
ech szkoda gadać xD ja pierdolę. idę cię zablokować. odblokuje cie na święta bożego narodzenia może, zobaczymy czy zmądrzejesz do tej pory.
(25.03.2025, 01:04)horsii napisał(a): To jest kompletne, całkowite niezrozumienie tego o czym jest temat. Podobnie jak całkowite niezrozumienie, zdaje mi się, w ogóle wszystkiego, o czym sonia się na tym forum wypowiada.Każdy z nas ma pewien zapas energii. Masz pewien zapas energii na dzień, tydzień czy rok. Możesz go pożytkować na coś co lubisz a możesz na bezsensowne dyskusje. To wybór każdego.
Taka Sonia jest młoda, otacza się ludźmi o podobnych poglądach więc ona nie widzi powodu dla którego miałaby zmieniać swoje poglądy.
Popisze trochę bzdur, wrzuci kilka klikalnych newsów i kolejne 2-3gr wpadną.
-
Pisałem o N-f. Był to jeden z najlepszych v swoich czasów. To ich alfy podbijały serca użytkowników. To oni dostarczali w największej mierze towar np legalnym w latach 2014-16. To od nich szła większość rynku. Oni wystawiali faktury itd.
Jednak większość ludzi tutaj nie miała ich towaru. Widziałem ich cennik hurtowy, bo swojego czasu podałem namiar na nich kilku v. I chłop który działał w 2016 biorąc od nich +10kg miał w cenę za.dyszke cmc 400-450zl. Czyli cena której na forach się nie akceptowało - jednak te substancje... To było coś innego. No ale ludzie woleli żółte śmierdzące sorty po 15-20zl za gram gdzie vendor miał to o 2-3zl. Przypomnę tylko, że jeden vendor jak mu zaczął towar się utleniać to puścił to po 5zl - i jak się śmiał to i tak na tym zarobił 😄
-
Sam swojego czasu kupowałem taki towar. Jednak jak spróbowałem czystego towaru to szybko wolałem dołożyć i mieć spokój.
-
Czemu wspominam o N-F ? Bo ich odejście zaczęło się schodzić ze spadkiem jakości. A i oni odeszli, bo rynek zaczął iść w stronę która odbiegała od początków. To byli ludzie którzy chcieli działać na legalu. Kupowali coś (dbając o jakość) po 5 zł i sprzedawali po 10zl.
-
Ja już 7-8 lat temu pisałem, że jesteśmy w ch*jowym punkcie. Mamy napływ tanich, mocnych b-k które będzie ciężko wyplenić. I wszystko zostało jak było. Na plus, że gdzieś znikły wsyzskie efylony czy inne butylony. Na minus, że poszło top w stronę jakichś opio / benzo śmieci.
-
Ps. Co do zakupu czegoś co chce rynek.
Rynek od dawna chce np hexenu czy pentedronu i ich nie ma. Znaczy może jest ale nie w sprzedaży gdzie każdy może go ogarnąć. Kiedyś pisałem do jednego v to on mówi, że jego źródło robi tylko od 100kg w on nie widzi możliwości sprzedania 100kg pentka więc w to nie wejdzie.
Oczywiście jest to działanie kompletnie na opak tego co było w zamyśle wprowadzania NSP kiedyś. No ale cóż... 🤷
Ps 2. 😄 Odblokowałem sonie i się nie zawiodłem 😁
Takiego bełkotu nie widziałem nawet w tematach politycznych na hajpie. Kogo to interesuje co Ty dziecko przeszłaś ? Kogo interesują powody dla których ćpasz krula mefedrona ? Nikogo.
Ludzie patrzą, że wypowiadasz się w tematach o których nie masz bladego pojęcia.
Piszesz o "rzadkich narkotykach ktorymi się rycerze dżedaj raczą" czym tylko podkreślasz swoją ignorancje. Takie 4-FMA na hajpie ma ponad 1600 postów czyli więcej niż całe działy na takich forach jak to. Ludzie swojego czasu testowali to na potęgę i w wielu wypadkach znam chłopaków którym jak już cmc przestało wchodzić to poszli w fma, bo było dużo lżejsze.
Ja napisałem dlaczego dla mnie te substancje są lepsze - nikt tego nie zanegował. Przy czym nikt nawet nie napisał, że obecna klasa bk jest lepsza od tamtych. Bo nie ma pod to żadnych argumentów.
25.03.2025, 12:05
(24.03.2025, 00:09)horsii napisał(a): Jak chyba już wszyscy wiemy, 1 lipca tego roku w Holandii wchodzi w życie prawo banujące całe grupy substancji. Wszystkie pochodne 2-PEA (2-fenetyloaminy) staną się nielegalne. Poza wszystkimi beta ketonami polecą także troche bardziej "wyszukane" związki, takie jak niektóre psychodeliki (np 2C-B-FLY, 25B-NBOH, 2C-F, 2C-C, 2C-D), wszystkie pochodne amfetaminy (np. 3-FA, 2-FMA, 4-FMA, 3-MMA), pochodne fenmetrazyny (np. 3-FPM, 4-MPM, 3-MDPM), benzofurany (6-APB, 5-MAPB, 5-APB) i troche innych.
O ile na bk zawsze będzie popyt, bo jest tanio, mocno i krótko, to poza tą grupą, wiele z tych związków może już nigdy nie być tak powszechnie dostępnymi jak teraz. Nigdy przecież pod względem sprzedawalnosci nie przebijały i tanich stymulantów, a wkrótce stracą swoja jedyną zaletę - to że są legalnymi. Wątpię, aby po tej ustawie ktoś gdziekolwiek produkował np. takie 2C-B-FLY - nie będę już nawet o tym mówił że Lizard labs zakończyło działalność pod koniec zeszłego roku jeśli ktoś nie słyszał. Samo 2C-B-FLY też nie było jakimś wspaniałem wynalazkiem, no ale mniejsza o to... jest także wiele innych o wiele lepszych podobnych RC które również pójdą pod młot.
Robicie w związku z tym jakieś "zapasy"? Jest jakiś dopałek który zamierzacie zachomikować zanim zabraknie go na stałe?
ja nie czuję takiej potrzeby ale tym samym nie umniejszam tym, którzy taką potrzebę czują

mrrrrau

25.03.2025, 23:23
DarkSonia horsii Lukas1985
Szkoda, aby temat dotyczący bana znowu podzielił użytkowników tego forum. Widać, że każda osoba ma swoje racje, a nikt nie chce cofnąć się o krok. Dlatego sugeruję, aby na jakiś czas odpuścić ten temat, który wzbudza tak silne emocje.
Z pewnością istnieje więcej wspólnych obszarów, na których można się porozumieć, niż tych, które tak mocno dzielą.
Nie ma sensu tworzyć kolejnej "żelaznej kurtyny", która rozdzieli ludzi na dwa obozy: pro Lukas1985, horsii i pro DarkSonia.
Lepiej burzyć mury, niż je budować.
Szkoda, aby temat dotyczący bana znowu podzielił użytkowników tego forum. Widać, że każda osoba ma swoje racje, a nikt nie chce cofnąć się o krok. Dlatego sugeruję, aby na jakiś czas odpuścić ten temat, który wzbudza tak silne emocje.
Z pewnością istnieje więcej wspólnych obszarów, na których można się porozumieć, niż tych, które tak mocno dzielą.
Nie ma sensu tworzyć kolejnej "żelaznej kurtyny", która rozdzieli ludzi na dwa obozy: pro Lukas1985, horsii i pro DarkSonia.
Lepiej burzyć mury, niż je budować.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
26.03.2025, 00:45
Ja może zrobię zapas 2c-b-fly tego nieszczęsnego, jeśli znajdę gdzieś w prochu - po co wciągać tabletki?
Bo jedzone to jest delikatnie mówiąc średnie, ale wciągane wchodzi fajnie, szybko, intensywnie, przyjemna wizualna zabawka.

A ja chciałbym odbić od jednego i drugiego tematu, a nawiązać do substancji, które wymieniliście na początku. Mianowicie amfetaminy i furany.
Zdania z tego co widzę, są mocno podzielone. Szczególnie na hypku.
W przypadku niektórych najprostszych pochodnych amfetaminy ludzie piszą o silnej euforii, ale krótkim działaniu, zupełnie odwrotnie niż powinno to działać w moim wyobrażeniu.
Z tego co pisze Lukas, to takie odczynniki powinny zapewniać solidny clearhead i nienachalne przyspieszenie w małych dawkach na dużą ilość czasu i na mój chłopski i nieznający się zupełnie na chemii rozum tak właśnie powinno być.
I tak na marginesie, można gdzieś jeszcze dostać takie rc?
Znalazłem na ten moment kilku Niderlandzkich vendorów, zdaje się legitnych, ale ceny są równie ciężkie do przetrawienia jak same odczynniki ciężkie do znalezienia.
Zdania z tego co widzę, są mocno podzielone. Szczególnie na hypku.
W przypadku niektórych najprostszych pochodnych amfetaminy ludzie piszą o silnej euforii, ale krótkim działaniu, zupełnie odwrotnie niż powinno to działać w moim wyobrażeniu.
Z tego co pisze Lukas, to takie odczynniki powinny zapewniać solidny clearhead i nienachalne przyspieszenie w małych dawkach na dużą ilość czasu i na mój chłopski i nieznający się zupełnie na chemii rozum tak właśnie powinno być.
I tak na marginesie, można gdzieś jeszcze dostać takie rc?
Znalazłem na ten moment kilku Niderlandzkich vendorów, zdaje się legitnych, ale ceny są równie ciężkie do przetrawienia jak same odczynniki ciężkie do znalezienia.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
(26.03.2025, 00:45)horsii napisał(a): Ja może zrobię zapas 2c-b-fly tego nieszczęsnego, jeśli znajdę gdzieś w prochu - po co wciągać tabletki?Masz jakieś patenty na przechowywanie tej substancji? Tak jak pisałem, planuję zrobić zapas 3-FA, 2-FMA i 4-FMA. Zastanawiam się, jak to poprawnie przechowywać. Wiem, że powinno być odpowiednio odizolowane od czynników zewnętrznych, w ciemnym miejscu.Bo jedzone to jest delikatnie mówiąc średnie, ale wciągane wchodzi fajnie, szybko, intensywnie, przyjemna wizualna zabawka.
Pytanie brzmi: jak chłodne powinno być to miejsce? Lodówka, czy coś innego? Czy bardziej zasadne będzie przechowywanie w postaci kilku zawiniątek i finalnie w opakowaniu np. do przechowywania leków?
Najgorsze by było lato, gdyby temperatura przekraczała 30 stopni Celsjusza, dlatego myślę o lodówce.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !