Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
05.01.2025, 12:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2025, 12:48 przez kot_kreskowy.)
(05.01.2025, 06:48)Firana napisał(a): Prawdziwa. Śledziłem ją od początku.
Vendor miał niezły plan, ale spierdolił jedna rzecz.
A śledztwo było zajebiste. Nie spodziewałem się, że administracja ma tam takie możliwości.
Ja na tamtym forum byłem prawie 4lata i niejedno widziałem, a sam dopek istniał zanim na nie trafiłem, więc żelgiusz miał w chuj czasu by wyrobić sobie kontakty i układy, przejąć sklepy, etc...
A że ten rynek to od lat w większości ci sami ludzie, to siłą rzeczy gdzieś się w końcu spotykają, często w więzieniach, więc kontakty/znajomości się tworzą.
Czasem w dobrą a czasem w złą stronę 😉
Dopek to jedno wielkie eldorado żelgiusza i jego prywatnych dziwek pilnujących jak pies furtki by żadna nieprzychlna opinia nie wkradła się na ten jego folwark zakłamania, co już od dawna nabrało znamion legendarnego wręcz absurdu.
Mnie też ta kurwa chciała zwerbować i przekupić, na co wciąż posiadam dowody, zresztą publikowałem tu te zrzuty ekranu.
Dopek to jeden wielki selectiv scam.
Osobiście byłem świadkiem wyjebki na 100+ gram (dawna znajomość z kupujacym) a próba zaopiniowania tego skończyła się zbanowaniem kupujacego.
Collabo natomiast ma opracowany system exit scamów do perfekcji a to co odjebał tworząc frogbulla i ducha to powinien zostać okrzyknietym królową wyjebkowiczów XD
Jeden wielki burdel.
(05.01.2025, 10:14)Firana napisał(a): Sytuacja nie ma nic wspólnego z tematem tego sklepu. Jako ciekawostkę przedstawiłem
Ależ ma, wszak kurestwo to takie same😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(05.01.2025, 01:07)777 napisał(a): Bardzo ciekawe pytanie padło od tego nicponia, oszuskisty i łobuza: stymulanty. metylofenidat, focalin (d-metylofenidat), dextroamfa, mdpv hex-en, alpha-pvp.
psychodeliki 2CB, 2CD, psychodeliczne amfetaminy tj. DOB, DOI, DOC, DOM meskalina syntetyczna, TMA-2, TMA-6, 4-CD (Ariadne), ewentualnie MDMA, 5-Meo-DMT, DMT
Informacyjnie, bo zapewne eksperci wiedzą co jest, a co nie jest osiągalne na ten czas
HAHAHA aż mi sie przypomniał ten mem
https://files.catbox.moe/hbg24t.mp4
znowu odlatuje, zapowiada nie wiadomo co a skończy się na nowym sorcie klefedronu
05.01.2025, 13:17
Mydlenie oczu i exit scamy maksymalizacją zysków.
NIE dla OPIO !!!
05.01.2025, 21:27
(05.01.2025, 12:59)horsii napisał(a): HAHAHA aż mi sie przypomniał ten mem
https://files.catbox.moe/hbg24t.mp4
znowu odlatuje, zapowiada nie wiadomo co a skończy się na nowym sorcie klefedronu
Raczej nie.
Wczoraj, 10:49
Sklep wprowadził escrow przez stronę bbgate.com . Ktoś korzystal z tego rodzaju płatności na ten stronie ? Bo szczerze nie znam tej strony ale wydają się legitnie bo mają w chuj tematów itp zalozonych