Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
Kolejna paka od Esco i kolejny raz wszystko bez zarzutów i błyskawicznie.
Szczerze to z każdym zamówieniem jestem coraz bardziej pozytywnie zaskoczony jeżeli chodzi o realizację wysyłki, pakowanie, wagę.
Wszystko się zgadza, pakowanie pancerne i nie wzbudza żadnych podejrzeń co do zawartości.
Z każdą przesyłką dostaję coraz to ciekawsze bonusy. Kto wie, ten wie.
Niby to pierdółki, ale potrafią spowodować uśmiech.
Szczerze to z każdym zamówieniem jestem coraz bardziej pozytywnie zaskoczony jeżeli chodzi o realizację wysyłki, pakowanie, wagę.
Wszystko się zgadza, pakowanie pancerne i nie wzbudza żadnych podejrzeń co do zawartości.
Z każdą przesyłką dostaję coraz to ciekawsze bonusy. Kto wie, ten wie.

Niby to pierdółki, ale potrafią spowodować uśmiech.

![[Obrazek: pg.jpg]](https://i.ibb.co/RGFJVvZw/pg.jpg)
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
M7G9O zajebista fotka towaru ale słuchaj, nie wiem jak na komputerze to wygląda czy tam z z czego korzystasz ale ta czcionka i te pochylenie do niej to jest coś strasznego.
Muszę czytać ten post na siłę bo po prostu odrzuca mnie od środka nie mogę zaakceptować tej czcionki.
Ostatnie twoje dwa posty to sobie skopiowałem, wkleiłem do okienka pisania nowej wiadomości nowego posta znaczy, no i nacisnąłem podgląd i na podglądzie już normalnie czytałem.
Nie no to twoja sprawa jakiej czcionki używasz ale moim zdaniem jest brzydka
Muszę czytać ten post na siłę bo po prostu odrzuca mnie od środka nie mogę zaakceptować tej czcionki.

Ostatnie twoje dwa posty to sobie skopiowałem, wkleiłem do okienka pisania nowej wiadomości nowego posta znaczy, no i nacisnąłem podgląd i na podglądzie już normalnie czytałem.
Nie no to twoja sprawa jakiej czcionki używasz ale moim zdaniem jest brzydka

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
04.04.2025, 10:49
Witam ,nie mamy nie opisanych emaili , poszukaj odpowiedzi w spamie albo napisz jeszcze raz.