Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
04.04.2025, 16:38
Też się przyłączam, faktycznie mogło coś jebnąć z mailami bo ~48h temu złożyłem zamówienie i nie dostałem odpowiedzi. Dzisiaj powtórzyłem zamówienie i czekam na rezultat, sprawdziłem poprzednią notatkę temp i nie została otwarta.
05.04.2025, 08:58
Przynajmniej wszyscy będziemy mieli troszkę dłuższy detox a następna partia jeszcze mocniej klepnie

05.04.2025, 09:30
Nie ma co panikować, jak coniektórzy - nie bede pisał juz kto
Sklep działa normalnie. Zdecydowna wiekszosc osob podostawała odpowiedzi, a ci co nie, to jakies pojedyncze przypadki. Jak po 24-48 h nie dostaliscie odpowiedzi to po prostu napiszcie ponownie. Zdarza sie. Coś musiało sie pojebac jakos na linii i tyle, bo przecież facet co tam pracuje, nie siedzi i nie omija waszych maili na złość.
Jakby był faktycznie problem z adresem mailowym sklepu, że cos by sie zepsuło, to by zapewne tymczasowo zaczął dzialać inny mail, i by o tym poinformowali - jakis czas temu tak było.

Sklep działa normalnie. Zdecydowna wiekszosc osob podostawała odpowiedzi, a ci co nie, to jakies pojedyncze przypadki. Jak po 24-48 h nie dostaliscie odpowiedzi to po prostu napiszcie ponownie. Zdarza sie. Coś musiało sie pojebac jakos na linii i tyle, bo przecież facet co tam pracuje, nie siedzi i nie omija waszych maili na złość.
Jakby był faktycznie problem z adresem mailowym sklepu, że cos by sie zepsuło, to by zapewne tymczasowo zaczął dzialać inny mail, i by o tym poinformowali - jakis czas temu tak było.
05.04.2025, 15:02
Lubie to! Coś nie zadziałało ale na nastepny dzień email i juz odpowiedź była! Nie stresujcje naszego Vendora bo robi co może a siła wyzsza nic sie nie da zrobic cos nie zadziałało. A pewien jestem ,ze kazdy otrzyma odpowiedź. Esco to nie nizsza liga tylko full profesor!l
05.04.2025, 21:28
U mnie też jednak wszystko w porządku, problem okazał się nietypowy, mianowicie niszowy torowy mail którego używałem upadł, a mimo tego zapisany link onion dalej działał i pozwalał się zalogować oraz wyslać maila (który ostatecznie szedł w eter). gdy jednak wszedłem na ich clearnetową stronę, widniał tam banaer oznajmiający upadek serwerów. Zakładając nowego maila na innej dominie udało się skontaktować a więc fałszywy alarm. Udanych lotów wariaty

05.04.2025, 21:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2025, 21:35 przez Rweqerew333.)
Legancko. U mnie też jest w porządku.
Wygląda na to, że wszystko gra i buczy.
Można składać zamówienia na pablo@escobar.store
Proton też działa bez zarzutu.
Wygląda na to, że wszystko gra i buczy.
Można składać zamówienia na pablo@escobar.store
Proton też działa bez zarzutu.
05.04.2025, 22:51
wszystko hula jak ta lala kontakt zajebisty zawsze dostaje odpowiedź i nigdy nie miałem z tym problemów. Więc nie wiem o czym niektórzy piszą