Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
06.01.2025, 11:45
Na stronie głównej mają takie info, wysłałem im zapytanie zobaczę co odpiszą i dam znać. Dodatkowo chłopaki czekają na zatwierdzenie konta na cebulce
06.01.2025, 11:51
To nie chłopaki a złodzieje.
A to info na stronie jest od początku praktycznie chyba.
Nie zdjęli go po prostu.
A to info na stronie jest od początku praktycznie chyba.
Nie zdjęli go po prostu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.01.2025, 15:52
Rzeczywiście odpisali mi że tak już nie działają. Czekaja a uruchomienie konta na cebulce. Jak to zrobią to robię u nich zamówienie.
Mnie frog również orznal na trochę hajsu ale póki co nie widzę porównania z nim. Może dlatego że nie znałem go. Pierwsze zamówienie robiłem i odrazu wyjebka. Tak zresztą trafiłem na to forum
Mnie frog również orznal na trochę hajsu ale póki co nie widzę porównania z nim. Może dlatego że nie znałem go. Pierwsze zamówienie robiłem i odrazu wyjebka. Tak zresztą trafiłem na to forum
06.01.2025, 15:58
Miałeś po prostu pecha.
Ta kanalia i tak was wydyma prędzej czy później xd
Ta kanalia i tak was wydyma prędzej czy później xd
NIE dla OPIO !!!
06.01.2025, 18:46
Dlatego ufam temu opiniom na tym forum i się wstrzymałem z zamówieniem do czasu aż będa mieli możliwość escrow na cebulce bez obaw z tej strony Joe z dopalamy i trochę w tym biznesie latam, nie dam się wydoić pierwszemu lepszemu graczowi pozdro
06.01.2025, 18:50
Zacznijmy od tego czy oni wgl od początku mieli taką możliwość i ktoś z niej skorzystał? Czy to tylko pic na wodę fotomontaż?
06.01.2025, 20:48
Lifeisbrutal Szczerze nie znam nikogo z bbgate żeby potwierdzić te info, jeśli byli tam a dopiero co założyli sklep to jakiś ślad po nich musiał tam pozostać ale się nie zagłebiałem w szczegóły. Czekam aż ruszą na cebulce i sprawa trochę wtedy nabierze tempa. Póki co mam info że czekają na zatwierdzenie konta więc znając cebulkę to dwa - trzy dni zanim ktoś zajmię się sprawą. Mi tam pasuje bo akurat mam założony spór z jedym typem i czekam na zwrot monero
Pierdolicie tam
Niech każdy zamawia a nie że ktoś pisze 100 odpowiedź że zostanie wyjebany
Nie trzeba tego w kółko katować
I tak reklama już poszła i stałych klientów ma
Ja komuś w portfel nie zaglądam, mogę ostrzec ale to przed każdym bo taka prawda że w tej branży to na każdym się złapiemy
Prędzej czy później
Niech każdy zamawia a nie że ktoś pisze 100 odpowiedź że zostanie wyjebany
Nie trzeba tego w kółko katować
I tak reklama już poszła i stałych klientów ma
Ja komuś w portfel nie zaglądam, mogę ostrzec ale to przed każdym bo taka prawda że w tej branży to na każdym się złapiemy
Prędzej czy później