Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ból dziąseł, obrzęk - WTF?
25.11.2022, 18:52
Szyderca na szczęście od kilku lat korzystam z usług tej samej Pani stomatolog. Wizyty umawiane dużo wcześniej (mimo iż prywatnie), godzina drogi samochodem bo pomimo przeprowadzki ta jest dobra i mozliwe, ze zna Pabla. Pół roku temu byłam po weekendzie "obsrana" zwykłym plombowaniem. Się pyta czy znieczulenie a ja na to czy nie umrę od znieczulenia. Się obie rozpłakały ze śmiechu, ale i tak podziękowałam zeby nie tłumaczyć powodu swoich obaw. Zasugerowałam, że to mój zwyczajowy strach przed dentystą i niech robi wszystkie trzy jak już jestem bo z pół roku może znowu minąć. Nio i masz
Zęby są mi potrzebne w pracy
Zęby są mi potrzebne w pracy
26.11.2022, 11:35
Ja się bardziej zawsze znieczulenia bałem niż samego bólu, dlatego też nigdy nie chciałem i jechałem na żywca
28.11.2022, 23:23
tome3eqkks wiele osób tak do tego podchodzi. Ja w tamtej chwili bałam sie reakcji na znieczulenie, ponieważ w organizmie było sporo chemii.
01.12.2022, 11:42
(28.11.2022, 23:23)Lady Giwera napisał(a): tome3eqkks wiele osób tak do tego podchodzi. Ja w tamtej chwili bałam sie reakcji na znieczulenie, ponieważ w organizmie było sporo chemii.
Mozna tez stosowac chemie co znieczula. Win/Win scenario 😎
YOUR ATTORNEY
02.12.2022, 04:52
Bez znieczulenia - trzeba być twardym a nie miękkim. A tak na serio jeżeli myślisz, że akurat znieczulenie nie jest dla Ciebie to masz racje i w drugą stronę to tak samo działa.
02.12.2022, 23:40
Specjalista Ci na to pomorze, nie pytaj nas tylko leć czym prędzej. Lepiej zapobiegać niż leczyć.