Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
27.11.2022, 20:35
@"Kaja Buza" potrafisz wziac z internetu zdjecie pudelka leku (apap extra to co innego niz apap btw), a nie potrafisz sprawdzic o czym dyskutujesz. To wszystko jest na wyciagniecie reki. Tak jak zdjecie pudelka APAPu Extra
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7468766/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7468766/
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 20:51
Generalnie kawa nie jest wskazana jeśli ktoś cierpi na migrenę, tak jak wszystko co może podnieść ciśnienie, a już wogule energetykii.
@"Kaja Buza" migrena to nie jest zwykły ból głowy. Przy migrenie łeb Cię tak napierdala jakby ktoś ci wbijał gorące gwoździe w cymbał.
Z bólu aż rzygasz. Dosłownie!
Ostatnio mam spokój z tym chujostwem, jakoś tak samo odeszło, ale był czas, że miałem kilka takich ataków w miesiącu. Masakra.
I za każdym raza ta sama półkula głowy.
@"Kaja Buza" migrena to nie jest zwykły ból głowy. Przy migrenie łeb Cię tak napierdala jakby ktoś ci wbijał gorące gwoździe w cymbał.
Z bólu aż rzygasz. Dosłownie!
Ostatnio mam spokój z tym chujostwem, jakoś tak samo odeszło, ale był czas, że miałem kilka takich ataków w miesiącu. Masakra.
I za każdym raza ta sama półkula głowy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.11.2022, 20:55
Dziękuję Kocie za +1 do wiedzy. 😁
Mianowicie, że to nie jest po prostu ból głowy. O ja gupjutki hihi 🤭🤭🤭🤭
Mianowicie, że to nie jest po prostu ból głowy. O ja gupjutki hihi 🤭🤭🤭🤭
Beeniepatu cieszy go to ze pisze gówniane posty takie śmieciowe pisanie żeby tylko się w około jego osoby coś działo takie sztuczne zamieszanie żeby było o czym pisać . Jemu nie zależy na tym żeby pisać konkretne info jemu zależy na kontrowersji ... nie ważne co ! ważne że piszą ... To że powiela stereotypy i inne bzdury które pierwsze lepsze wyszuka w google jest nie istotne Beeniepatu podziwiam Cię że Ci się chce te wylewy bzdur weryfikować ! moim zdaniem on to robi w jakimś celu ! Nie pomaga a szkodzi nowy użytkownik wchodząc tutaj widzi szereg nie spójnych informacji nie zweryfikowanych w którym jest pełno mitologii i nie potrzebnej dyskusji !
@"Kaja Buza" Naprawdę nie mam nic do Ciebie bo nic mi nie zrobiłeś tylko napisz szczerze po jaką cholerę ty to robisz ?! Nie widzisz tego że zaczynasz być pośmiewiskiem ? Jak czytam twoje posty to tylko po to żeby zobaczyć co za bzdury znów napisałeś ...
Napisz po co to robisz dla sampli ? napisz szczerze !]
kot_kreskowy Dokładnie tak migrena to nie to samo co zwykły ból głowy ale dla @"Kaja Buza" to nie istotne ważne żeby głupoty pisać
tak mnie tym wku...l że kawa pomaga przy migrenie że już pękłem
@"Kaja Buza" Naprawdę nie mam nic do Ciebie bo nic mi nie zrobiłeś tylko napisz szczerze po jaką cholerę ty to robisz ?! Nie widzisz tego że zaczynasz być pośmiewiskiem ? Jak czytam twoje posty to tylko po to żeby zobaczyć co za bzdury znów napisałeś ...
Napisz po co to robisz dla sampli ? napisz szczerze !]
kot_kreskowy Dokładnie tak migrena to nie to samo co zwykły ból głowy ale dla @"Kaja Buza" to nie istotne ważne żeby głupoty pisać
tak mnie tym wku...l że kawa pomaga przy migrenie że już pękłem
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
27.11.2022, 21:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2022, 21:23 przez kot_kreskowy.)
Spokojnie. Nikt tu nie jest pośmiewiskiem.
Czyjaś niewiedza nie może być powodem do kręcenia beki. Nikt nie jest alfą i omegą, nawet Beeniepatu .
Trochę teraz go bronię, bo za daleko to idzie.
Aczkolwiek wszyscy sobie życzymy, aby @"Kaja Buza" wziął sobie do serca pewne rady, które zostały mu udzielone.
Kaja, ludzie są niczym lustro dla ciebie. To powinieneś pamiętać ze społeczności monarowych😁
Czyjaś niewiedza nie może być powodem do kręcenia beki. Nikt nie jest alfą i omegą, nawet Beeniepatu .
Trochę teraz go bronię, bo za daleko to idzie.
Aczkolwiek wszyscy sobie życzymy, aby @"Kaja Buza" wziął sobie do serca pewne rady, które zostały mu udzielone.
Kaja, ludzie są niczym lustro dla ciebie. To powinieneś pamiętać ze społeczności monarowych😁
NIE dla OPIO !!!
28.11.2022, 06:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.11.2022, 06:02 przez tytusbalentino.)
arabica 100% lavazza
28.11.2022, 08:00
Z budzetowych kaw to bardzo smaczna jest Lavazza Crema e Gusto Dolce. Idealna do pracy - melange robusty i arabiki. Mozna pic po 10 dziennie 😎
YOUR ATTORNEY
28.11.2022, 12:30
Ja tam kawy nie piję, znalazłem zamiennik - łyżeczka kurkumy, łyżeczka imbiru, szczypta pieprzu cayenne, zalać wrzątkiem i gotowe. Na mnie działa wyśmienicie i mam energie na cały dzień.
28.11.2022, 19:22
Ja uwielbiam świeżo zmieloną, ten zapach który później się unosi po całym domu Cudeńko