Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
04.03.2023, 20:41
Beeniepatu to jest temat na dłuższą rozmowę, kto tego nie przeżył i skosztował to nie zrozumie za czym ta tęsknota.
W jednym zdaniu: Pise Love Ecstasy.
W jednym zdaniu: Pise Love Ecstasy.
13.03.2023, 16:59
Kiedyś to na RC leciało się prawie non stop,na weekend vendoròw dwòch wysyłało na przemian materiał i ciężko było się zatrzymać,o przerwach dłuższych nie było mowy.
Przerwę robiło się dwa dni i dalej w tango,tyle że stymulanty mieszało się z euforykami i potem diazepam oraz klony i nocka przespana.
Posiłki jedzone ale nie dziennie,kondycja starego dziada,i głową popsuta.
Od jakiegoś czasu czyli dwóch miesięcy mam przerwę od stymulantów i tylko cherry od esco próbowałem,które niestety nie działało na mnie i 3cmc sampel od ducha które zadziałało na mnie jak powinno.
Tak więc opłaciło się zrezygnowanie z pobierania RC od vendoròw w ilościach srogich i dojść do momentu kiedy RC jest odskocznią i dają jakąś przyjemność i weekend miło spędzić.
Przerwę robiło się dwa dni i dalej w tango,tyle że stymulanty mieszało się z euforykami i potem diazepam oraz klony i nocka przespana.
Posiłki jedzone ale nie dziennie,kondycja starego dziada,i głową popsuta.
Od jakiegoś czasu czyli dwóch miesięcy mam przerwę od stymulantów i tylko cherry od esco próbowałem,które niestety nie działało na mnie i 3cmc sampel od ducha które zadziałało na mnie jak powinno.
Tak więc opłaciło się zrezygnowanie z pobierania RC od vendoròw w ilościach srogich i dojść do momentu kiedy RC jest odskocznią i dają jakąś przyjemność i weekend miło spędzić.
25.03.2023, 18:57
ja mam teraz akutalnie dlugą przerwe od rc typu alfa nep. bo az ponad 1.5miesiaca bo ostatnio prawie bym robote stracil przez to ze ja nie mam umiaru do tego
Ja mam podobnie,alfa,nep czy jakieś stimy RC od 3 miesięcy bez 5 dni,a wiadomo że pochlanialem od kilku lat stymulanty ilościowo baaardzo dużo i przyszedł czas na ważne decyzje i zmiany.
Mogę uczciwie powiedzieć że bez tego typu zabaw jest mi dużo łatwiej ogarniać wszystko i nie spodziewałem się że spodoba się życie bez ordynarnego ćpania.
Opio jak oxy zawitały,ale umiem to ogarniać,miesiąc niecały lub 2-3 tygodnie na tym opio lecę a potem 2 miechy przerwy,a łatwo o przerwę bo nie mam dostępu łatwego do tego,a po drugie tolerancja rośnie szybko i nie ma sensu lecieć z tym.
Mogę uczciwie powiedzieć że bez tego typu zabaw jest mi dużo łatwiej ogarniać wszystko i nie spodziewałem się że spodoba się życie bez ordynarnego ćpania.
Opio jak oxy zawitały,ale umiem to ogarniać,miesiąc niecały lub 2-3 tygodnie na tym opio lecę a potem 2 miechy przerwy,a łatwo o przerwę bo nie mam dostępu łatwego do tego,a po drugie tolerancja rośnie szybko i nie ma sensu lecieć z tym.
30.03.2023, 23:15
Gdy przerw się nie robi, tolerancja szybko nadchodzi..
Im starszy jestem tym chyba łatwiej mi, kiedyś to potrafiłem kilka dni pod rząd stimy, a co zgrozo w 2016 takie maratony na euforykach.. teraz ciężej mi dłużej niż dzień poleciec, wyjątkiem opio (od których jestem aktualnie wolny) mj i Gaba B drugs
Im starszy jestem tym chyba łatwiej mi, kiedyś to potrafiłem kilka dni pod rząd stimy, a co zgrozo w 2016 takie maratony na euforykach.. teraz ciężej mi dłużej niż dzień poleciec, wyjątkiem opio (od których jestem aktualnie wolny) mj i Gaba B drugs
14.04.2023, 17:43
Ja teraz mam długie przerwy i jakoś nie tęsknię za RC choć od czasu do czasu by się przydało