Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
22.06.2022, 12:28
Czyli zaczne od 2mg w gore?
Roztwór na normalnej wódce 40% czystej będzie ok? 100ml/250mg bromka?
Roztwór na normalnej wódce 40% czystej będzie ok? 100ml/250mg bromka?
22.06.2022, 12:36
Jeśli Bromek ma taką samą moc jak Alpra, to nawet te 2mg będzie zbyt dużo na start dla osoby z zerową tolerką Ale czy ma taką samą moc jak Alpra? Nie pamiętam Niech się wypowiedzą zawodowi benzożercy.
22.06.2022, 12:56
(22.06.2022, 12:42)KACPER napisał(a): @"PUDZILLA" horsii zapraszam do dyskusji
Czy nawet w przypadku przedobrzenia nie bedzie glupich sytacji typu "amnezja, latanie po ludziach, korba" mialem tak po eti w prochu od kosmity i bylo za grubo oczywiscie w polaczeniu z wodka + piwem tutaj takiej glupoty niepopelnie
W przypadku benzo i mocnego przedobrzenia praktycznie zawsze jest amnezja (większa lub mniejsza) oraz latanie po ludziach, bo przecież benzo, a szczególnie takie jak bromek i alpra działają mocno prospołecznie i przeciwlękowo.
(18.06.2022, 20:17)KACPER napisał(a): Siemanko jakie apteczne benzo, ktore pozwoli dojsc do siebie (amotywacja, problemy ze snem, brak apetytu i checi do czegokolwiek) spowodowane przez nadmierne uzywanie stymulantow?
brałem kwetiapine, ale robilo to ze mnie zombie i fakt faktem przybralem na wadze, spalem, a wlasciwie przesypialem wszystko co mozliwe, ale dalej zostala amotywacja i brak checi do zycia.
Macie jakies cudowne lekarstwo na moje dolegliwosci?
Przede wszystkim to na syndrom dlugotrwalego zmęczenia po nadużywaniu stimów używa się n-acetyl-lcysteiny, a nie benzo Co to w ogole za durny pomysł brania na to benzo
27.06.2022, 20:50
(18.06.2022, 20:17)KACPER napisał(a): Siemanko jakie apteczne benzo, ktore pozwoli dojsc do siebie (amotywacja, problemy ze snem, brak apetytu i checi do czegokolwiek) spowodowane przez nadmierne uzywanie stymulantow?
brałem kwetiapine, ale robilo to ze mnie zombie i fakt faktem przybralem na wadze, spalem, a wlasciwie przesypialem wszystko co mozliwe, ale dalej zostala amotywacja i brak checi do zycia.
Macie jakies cudowne lekarstwo na moje dolegliwosci?
Ketral jest dobry. Elegancko usypia i po obudzeniu jest wszystko ok.