Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
13.02.2025, 15:52
(13.02.2025, 13:02)M7G9O napisał(a): kot_kreskowy
Nazywanie mnie klaunem, bo nie wiem jak frog albo duch wysyłał kody jest nieeleganckie
Mam głęboko w chuju ten sklep i ludzi, którzy tam zamawiają, wyraziłem swoją opinię na temat ich braku bhp.
Sam się tak określiłeś, nie moja wina że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Ja nigdzie tak o tobie nie napisałem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.02.2025, 16:00
(13.02.2025, 13:45)Kings napisał(a): Nie od niego tylko od Escobara. Chłop się przecież spruł jakiś czas temu, że myślał, że dostana darmowe pąki na rozkręcenie forum i tyle a one dalej wlatują. 😅
Chodzi o to, że gościu się wysprzeglił, że dalej dostaje darmowe paki za dobre opinie. Taki wniosek z tego wypływał.
Sam esco napisał mu, że sobie strzelił w kolano i przez to już nigdy nic nie dostanie
Chłop się spruł o nagrody za aktywność, że mu nie doszły na święta i nie chodziło o żadne paczki za dobre opinie, tylko za zwykłą aktywność w konkursie aktywności. Nie wiem w jakim celu dopowiadasz sobie jakieś dziwne historie.
https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...#pid119993
https://dopal.org/showthread.php?tid=12&...#pid120081
Koniec ofttopu, proszę trzymać się tematu i pisać jedynie na temat sklepu ch*m-co***bo.x**
13.02.2025, 16:41
Nie chodzi mi o tą wiadomość, nie chcę mi się już tego szukać. Ok, bez odbioru
Maniek napisał 13.02.2025, 16:58:
To napisz do mnie PW (żeby nie zaśmiecać tego wątku) kiedy to niby było i w jakim wątku lub jaki to użytkownik pisał - wtedy ja tego poszukam i sytuacja będzie klarowna.
To napisz do mnie PW (żeby nie zaśmiecać tego wątku) kiedy to niby było i w jakim wątku lub jaki to użytkownik pisał - wtedy ja tego poszukam i sytuacja będzie klarowna.
13.02.2025, 20:30
(13.02.2025, 04:10)kot_kreskowy napisał(a): Widzę, że kogoś coś mocno swędzi, zatem dobrze, będę od teraz z wami klaunami gadał po waszemu klaunowemu
Napisałeś "klaunami" w liczbie mnogiej bezpośrednio pod moim postem i oznaczając mnie, więc może rzeczywiście sam to tak odebrałem, bo dokładnie tak to brzmiało.
Skoro odnosiło się to tylko do tego jednego ziomka, to luks.
Podsumowując, jebać cwellabo. Dziękuję. Przynajmniej w tym się zgadzamy.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
9 godzin(y) temu
(12.02.2025, 23:22)CiuciuWarrior napisał(a): Ręce opadają, napisał Ci, że dostał cynk, że będą kontrole i tyle. Zamawiałem tam już kilka razy, i zawsze wszystko się zgadzało, nie było żadnych problemów nawet z kontaktem. Tak w ogóle to Amfe mają naprawdę dobrą, hasz też.
Kto czyta ten temat ten w cyrku się nie śmieje.