Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
01.04.2025, 07:14
Z początku go chwaliłem bo serio miał dobre sorry. Teraz mam wyjebane na niego bo dostał wała odemnie za to c zrobił. A mianowicie chciał wyjebać mnie na minę i zrobił mnie na 500zł.
Potem zaczął pisać jakieś kocopoły na mnie i wrzucać screeny rozmów które nigdy nie miały miejsca. A gdy Ja chciałem wrzucić prawdziwe screeny z rozmów z Session to żaden post nie został opublikowany......
Potem straszył mnie ze mnie znajdą i zajebią i policją też. Następnie ban.
Nowe konto i ban na dzial sprzedawcy.
To jebany farmazon jest
Potem zaczął pisać jakieś kocopoły na mnie i wrzucać screeny rozmów które nigdy nie miały miejsca. A gdy Ja chciałem wrzucić prawdziwe screeny z rozmów z Session to żaden post nie został opublikowany......
Potem straszył mnie ze mnie znajdą i zajebią i policją też. Następnie ban.
Nowe konto i ban na dzial sprzedawcy.
To jebany farmazon jest
01.04.2025, 07:47
(01.04.2025, 04:14)Lifeisbrutal napisał(a): Na hajpie to on ma swoich piasków, którzy będą zachwalać wszystko za 5g tematu za darmo.
Podaj jednego takiego pieska.
I do reszty - jak nie wiecie co jest grane to się nie wypowiadajcie. Czasem lepiej spojrzeć w dział gdzie jest vendor i samemu zobaczyć co się tam dzieje.
Nikt go niczym nie straszył.
01.04.2025, 07:57
Wiecie co 4mmc zamawiałem dawno i było git. NEP jest porównywalny do tego z highlifem. Może teraz orze jak może. On sam tylko wie. Nie mam nic do niego,. paki były po 2 dniach
01.04.2025, 09:26
(01.04.2025, 07:47)Lukas1985 napisał(a): Podaj jednego takiego pieska.
I do reszty - jak nie wiecie co jest grane to się nie wypowiadajcie. Czasem lepiej spojrzeć w dział gdzie jest vendor i samemu zobaczyć co się tam dzieje.
Piszesz o mnie?
Straszył na Session gościu nie ma forum ...
A to on dalej wgl działa?
01.04.2025, 10:26
Widzę że pies obronny dalej na straży nic się nie zmieniło

Be objective and honest.
01.04.2025, 16:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2025, 16:15 przez Lifeisbrutal.)
(01.04.2025, 07:47)Lukas1985 napisał(a): Podaj jednego takiego pieska.
A heluupiarz to co? To nie był piesek jego?
01.04.2025, 18:30
Zamówiłem tam raz na początku działalności i amfę dostałem w miarę git. Zamówiłem ostatnio to samo i jakość dramat, praktycznie sama kofeina. Dostałem spory sampel nowego 4mmc i gorszego gowna w życiu nie jadłem. Działanie znikome, gryzie jak chuj. Ogólnie vendor już upadł
02.04.2025, 05:50
Zgadzam się. Teraz wysyłają takie gówno, że nie wiadomo wgl jak się za to zabrać i czy wgl ryzykować?!!
Działanie na poziomie placebo albo trutki.
Działanie na poziomie placebo albo trutki.