Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
26.04.2023, 15:54
Lifeisbrutal dla mnie to po prostu brak swiadomosci. Wg mnie, po jezdzie na dragach musi byc 'organiczna' kara - to pozwala na zdrowe podejscie i analize zyskow i strat. To skutkuje uzywaniem wtedy, kiedy mozemy sobie na to pozwolic. Uzywanie benzo pozwala zapomniec o konsekwencjach ( choc one wciaz sa ) i budowaniu swiadomosci, ze zabawa jest bez konsekwencjii.
Zreszta, wrzucanie benzo to tylko oszukiwanie sie - to nie sa srodki dzialajace jako antidotum, tylko jako czasowe 'wylaczenie' odczuwania pewnych procesow, wciaz odbywajacych sie w organizmie. Te procesy wciaz sie dzieja.
Zreszta, wrzucanie benzo to tylko oszukiwanie sie - to nie sa srodki dzialajace jako antidotum, tylko jako czasowe 'wylaczenie' odczuwania pewnych procesow, wciaz odbywajacych sie w organizmie. Te procesy wciaz sie dzieja.
YOUR ATTORNEY
26.04.2023, 16:02
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.04.2023, 16:37
Dodam tylko, że często takie podejście, czyli unikanie kary prowadzi w ostateczności do checi codziennego odczuwania luzu, chilli, który daja benzo. Ponadto można wtedy fałszywie stwierdzić, że możemy zawsze całe życie kontrolować/modulować samopoczucie w każdej chwili i wtedy to stim do pracy, to benzo po pracy, to euforyk czy zioło w weekend. Oczywiście kolejność przypadkowa, ale nigdy dobrze się to nie kończy.
27.04.2023, 11:46
Ciekawe co jest spowodowane że niektóre osoby wezmą ilość do 2g i sie źle czują, a ja po 50g w 72h nadal potrafiłem się czuć wyśmienicie?hmm