Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie
02.07.2024, 06:26
😎 kumate eufo speed na propsie 😎 błękit metylenowy jako speed buhehehehe. Co ja czytam XD
ja jestem głupia z chemii przecież i rozumiem, że jak chcę własnie nie być głupia to jest to na dzień dobry dyskryminowane?
może po prostu wytłumacz profesorze forumowy o co tutaj sie rozchodzi - w końcu po coś ten temat założyłeś, czy tylko po to by lajki zebrac?
to w końcu jak doczyścić ten piepszony niebieski mefedron
może po prostu wytłumacz profesorze forumowy o co tutaj sie rozchodzi - w końcu po coś ten temat założyłeś, czy tylko po to by lajki zebrac?
17.08.2024, 10:53
Pomijając że nie wiesz jaki to barwnik na 100%, a każdy ma troche inne własciwosci, to bardziej ci sie opłaca kupic normalny temat niż próbowac wyciagac blekit metylenowy czy cos podobnego z jakichs podrzednych pochodnych katynonu
(16.08.2024, 07:58)DarkSonia napisał(a): ja jestem głupia z chemii przecież i rozumiem, że jak chcę własnie nie być głupia to jest to na dzień dobry dyskryminowane?Obecnie wychodzę z założenia, że na bzdurne posty nie odpisuje. A większość Twoich łapie się na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.
W temacie Escobara Ty piszesz, że wolisz kupować jakieś odpady od dilerów niż brać konkretny temat który przebadali (organoleptycznie) chłopaki, bo zaoszczędzisz jakieś grosze.
Od lat mało kto czyści te sorty, bo choj wie co tam jest i jak to oczyścić. Kiedyś jeszcze czyścili acetonem ale działy się dziwne rzeczy więc dziś już mało kto to robi.
Kupuj dobry, sprawdzony materiał i unikniesz problemów - i bzdur o jakimś eufo speedzie.
(17.08.2024, 22:14)KoneserTanichWin napisał(a): Ale zapodali nawijkę, nic nie skumałem
Życie. To omijaj takie tematy.
18.08.2024, 09:31
Powiem wam że u mnie na ulicy nie wiem co się stało ale jak zawsze było jakieś gowno 50/50 w pyle i śmierdzące śledziem to teraz jak wróciłem zza granicy to się zdziwiłem co lata u zwykłych najgorszych dealerów 4cmc jak z lat 2018-2019 większe płytki takie grubsze przezroczyste totalnie bezwonne aż mi się przypominało stare zajebiste 4cmc które było za razem dawało speeda jak i euforię serio się zdziwiłem a u żadnego vendoora nie widziałem czegoś takiego w chuj postępy zrobiła ulica w Lubelskim województwie
(18.08.2024, 07:37)Lukas1985 napisał(a): Obecnie wychodzę z założenia, że na bzdurne posty nie odpisuje. A większość Twoich łapie się na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.
W temacie Escobara Ty piszesz, że wolisz kupować jakieś odpady od dilerów niż brać konkretny temat który przebadali (organoleptycznie) chłopaki, bo zaoszczędzisz jakieś grosze.
Od lat mało kto czyści te sorty, bo choj wie co tam jest i jak to oczyścić. Kiedyś jeszcze czyścili acetonem ale działy się dziwne rzeczy więc dziś już mało kto to robi.
Kupuj dobry, sprawdzony materiał i unikniesz problemów - i bzdur o jakimś eufo speedzie.
Wskaż, gdzie ja piszę, że kupuję odpady z ulicy?
To, że byłam ciekawa skąd to, kto to sprzedaje i jak się to oczyszcza to inna sprawa. Moge też czasem poudawać głupią idiotkę zwł. w rozmowie z Tobą, bo przy Tobie być poważnym czasami nie można, uprzesz się na jakieś przekonanie i jest koniec.
Nie raz pisałam też, że nie kupuje byle szajsu ( zresztą zarówno Ty jak i forum zna moje zdanie co do sortów zwł. z Pragi .. Ty sugerujesz się recenzjami userów z forum, ja sugeruję się recenzjami znajomych których znam, z którymi tam jeździłam i jeżdże, i towaru którego sama dotykałam oraz miałam go w swoim organizmie, więc proszę Cię nie kłam oraz nie wciskaj mi oraz userom czegoś czego nie napisałam byle poprzeć jakieś chore racje odn. sortów gdzie raz piszesz że dla przykłądu 4MMC to 4MMC i ich działanie to głównie to jak mamy "zajechane receptory" teraz że ten jest lepszy a ten gorszy. Wybacz, że nie traktuję Ciebie jako wyroczni forumowej ani jako profesora, może ktoś inny się na to nabiera, nie ja.
I nadal ani ja ani nikt z forum dokłądnie nie wie od czego zależy moc danego odczynnika, który zażywamy zobacz ile sortów 3CMC ma Escobar, wytłumacz mi ich różnicę w działaniu, oraz tego jak oceniają je userzy, wszyscy mają tak samo zajechane receptory gdzie to z czego ty się ost śmiejesz eufo/speed ma poprawcie u większości?
Nawet nie chciało mi się czytać całego posta.
Tutaj piszesz, że wolisz brać jakiś odpad od dilera niż czyściocha od Esco:
https://dopal.org/showthread.php?tid=219...#pid102629
Generalnie od dilera z osiedla możesz dostać wszystko. Kiedyś pchali skruszone fragmenty świetlówek, były tak ładnie pokruszone, że chłopaki się kąpieli dopiero jak im się to nie chciało rozpuścić. Czystość amfetaminy na rynku to kilkanaście procent czyli na każdy sort mający 2-3 proc przypada gdzieś na świecie sort mający 20-30proc czystości. A w NL dalej są bdb sorty fenmetrazyn, fma czy fa.
Złapałem tylko końcówkę posta. Kiedyś Ci polecałem eksperyment - zrób 2 mies przerwy. Jedz 3-5 posiłków z owocami, warzywami, źródłami tłuszczy wegli i białek do tego bacopa monnieri i np tauryna + Wit C, magnez i min 2.5l wody. No i uzupelniaj sod i potas (sodu 5gr
Następnie zrób 2 mies przerwy i jedź 2-3 posiłki, najlepiej gotowce. Wody pij max 1-1.5l.
I daj znać jak zadziałają te sorty. Nagle okaże się, że ten sam sort raz zadziała spidujaco a raz euforycznie.
Co maja zajechane receptory do tego, że piszecie bzdury o eufo speedzie ? XD Nic. A sorty różnią się działaniem i kolorem, bo są lepiej lub gorzej oczyszczone.
Tutaj piszesz, że wolisz brać jakiś odpad od dilera niż czyściocha od Esco:
https://dopal.org/showthread.php?tid=219...#pid102629
Generalnie od dilera z osiedla możesz dostać wszystko. Kiedyś pchali skruszone fragmenty świetlówek, były tak ładnie pokruszone, że chłopaki się kąpieli dopiero jak im się to nie chciało rozpuścić. Czystość amfetaminy na rynku to kilkanaście procent czyli na każdy sort mający 2-3 proc przypada gdzieś na świecie sort mający 20-30proc czystości. A w NL dalej są bdb sorty fenmetrazyn, fma czy fa.
Złapałem tylko końcówkę posta. Kiedyś Ci polecałem eksperyment - zrób 2 mies przerwy. Jedz 3-5 posiłków z owocami, warzywami, źródłami tłuszczy wegli i białek do tego bacopa monnieri i np tauryna + Wit C, magnez i min 2.5l wody. No i uzupelniaj sod i potas (sodu 5gr
Następnie zrób 2 mies przerwy i jedź 2-3 posiłki, najlepiej gotowce. Wody pij max 1-1.5l.
I daj znać jak zadziałają te sorty. Nagle okaże się, że ten sam sort raz zadziała spidujaco a raz euforycznie.
Co maja zajechane receptory do tego, że piszecie bzdury o eufo speedzie ? XD Nic. A sorty różnią się działaniem i kolorem, bo są lepiej lub gorzej oczyszczone.
te takie dopiski o "nawet nie czytałem posta do końca" to sobie zostaw dla idiotów, którzy nie znają tych zagrywek jak rozmawiać z odbiorca końcowym.
Mnie akurat uczyli tego na studiach, które ukończyłam wiec masz małego wała, a dwa lepiej przeczytaj mów wywód do końca bo nie będę się powtarzała, a koledzy z forum w końcu coś zrozumieją.
To co zacytowałeś pokazuje tylko Twoją ignorancję, zarówno do mnie jako usera, jak i do całego forum, które nieświadome czyta rady wyssane z palca, obczajone gdzieś na internecie, zwł badania które zostały przeprowadzone w cudownych warunkach klinicznych aby potwierdzić pewne racje.
jedno z najsłynniejszych badań to test na małpach, jak to marihuana szkodzi zdrowiu. Zamknięte biedne były w pomieszczeniu bez otworów, klimatyzacji, wietrzenia...
co udowodniono? że udusiły się z braku powietrza, ale wdychały marihuanę więc to ona była bezpośrednią sprawczynią zgodnu małp.
Teraz każdy ogarnięty user jak sobie dobrze poszuka to raz piszesz że jest "chujowy sort" a raz piszesz że dana osoba ma zajechany receptory dlatego odczuwa lub nieodczuwa tego czy tamtego.
Przecież to jawne nawijanie makaronu na uszy a ja to właśnie dyskryminuję - pisanie dla sztuki, może dla lajków może Bóg jeden wie po co, każdy chce zaistnieć gdzieś, może Ty chciałeś zaistnieć tutaj. No mnie nie przekonałeś, w sumie nawet nie próbowałeś, czepiasz się pierdół nie podajać w sumie żadnych konkretów i dowodów na to czy tamto.
Tylko mi nie praw o sprawach oczywistych bo to także każdy wie, że jak ktoś leci na ciągu czegokolwiek inaczej będzie odczuwał swój ulubiony narkotyk niz osoba, po tygodniu / miesiącu czy roku NIEBRANIA narkotyków.
Obudź się proszę, a osoby ogarnięte proszę o zwracanie uwagi na tego typu zachowanie, bo kolega ewidentnie wprowadza forum w błąd cytując nawet mnie, gdzie nigdzie nie piszę, że cos takiego zażywam, a mieć to planach to mała różnica. Jedyne co wiem to to, że życie mnie nauczyło zarówno nie miksować żadnych substancji, ani nie brać niczego co ma jakikolwiek kolor inny niż biały/ew mleczny.
i na koniec masz swoje cytowanie, śmiech na sali człowieku, nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Z Bogiem kolego i ogarnij sie proszę
Mnie akurat uczyli tego na studiach, które ukończyłam wiec masz małego wała, a dwa lepiej przeczytaj mów wywód do końca bo nie będę się powtarzała, a koledzy z forum w końcu coś zrozumieją.
To co zacytowałeś pokazuje tylko Twoją ignorancję, zarówno do mnie jako usera, jak i do całego forum, które nieświadome czyta rady wyssane z palca, obczajone gdzieś na internecie, zwł badania które zostały przeprowadzone w cudownych warunkach klinicznych aby potwierdzić pewne racje.
jedno z najsłynniejszych badań to test na małpach, jak to marihuana szkodzi zdrowiu. Zamknięte biedne były w pomieszczeniu bez otworów, klimatyzacji, wietrzenia...
co udowodniono? że udusiły się z braku powietrza, ale wdychały marihuanę więc to ona była bezpośrednią sprawczynią zgodnu małp.
Teraz każdy ogarnięty user jak sobie dobrze poszuka to raz piszesz że jest "chujowy sort" a raz piszesz że dana osoba ma zajechany receptory dlatego odczuwa lub nieodczuwa tego czy tamtego.
Przecież to jawne nawijanie makaronu na uszy a ja to właśnie dyskryminuję - pisanie dla sztuki, może dla lajków może Bóg jeden wie po co, każdy chce zaistnieć gdzieś, może Ty chciałeś zaistnieć tutaj. No mnie nie przekonałeś, w sumie nawet nie próbowałeś, czepiasz się pierdół nie podajać w sumie żadnych konkretów i dowodów na to czy tamto.
Tylko mi nie praw o sprawach oczywistych bo to także każdy wie, że jak ktoś leci na ciągu czegokolwiek inaczej będzie odczuwał swój ulubiony narkotyk niz osoba, po tygodniu / miesiącu czy roku NIEBRANIA narkotyków.
Obudź się proszę, a osoby ogarnięte proszę o zwracanie uwagi na tego typu zachowanie, bo kolega ewidentnie wprowadza forum w błąd cytując nawet mnie, gdzie nigdzie nie piszę, że cos takiego zażywam, a mieć to planach to mała różnica. Jedyne co wiem to to, że życie mnie nauczyło zarówno nie miksować żadnych substancji, ani nie brać niczego co ma jakikolwiek kolor inny niż biały/ew mleczny.
i na koniec masz swoje cytowanie, śmiech na sali człowieku, nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Z Bogiem kolego i ogarnij sie proszę
18.08.2024, 23:56
(18.08.2024, 07:37)Lukas1985 napisał(a): Obecnie wychodzę z założenia, że na bzdurne posty nie odpisuje. A większość Twoich łapie się na bzdury bez problemu. Zwyczajnie szkoda mi na to energii.
Życie. To omijaj takie tematy.
Bardzo zachęcasz ludzi do poszerzenia wiedzy, napisałem żartem że ni chuja nie rozumiem (bo nie rozumiem a próbuję) i zamiast, nie wiem, rzucić ziarnem wiedzy, wytłumaczyć troszkę bo między innymi od tego jest forum piszesz takie miłe rzeczy xD
No ale dobra, co kto lubi
(18.08.2024, 17:22)DarkSonia napisał(a): te takie dopiski o "nawet nie czytałem posta do końca" to sobie zostaw dla idiotów, którzy nie znają tych zagrywek jak rozmawiać z odbiorca końcowym.
Zostawiam dla idiotów 😉
I dalej nie chce mi się czytac tych bzdur. Ciał.
Swoją drogą - musi Ci się w choj nudzić. Pisać elaboraty których nikt nie czyta - bo nikt na nie, nie odpowiada.