Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina - wątek ogólny
M7G9O
Niech będzie papierkiem lakmusowym jak wjeżdża na organizm meta to, to jak zęby lecą po tym dragu nie po 10 latach ćpania a… po roku…
co do mózgu - neurotoksyczność kolosalna.
Niech będzie papierkiem lakmusowym jak wjeżdża na organizm meta to, to jak zęby lecą po tym dragu nie po 10 latach ćpania a… po roku…
co do mózgu - neurotoksyczność kolosalna.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.01.2025, 23:07
Nigdy nie próbowałem mety. Chyba dlatego, że ludzie mówili, że to najgorsze gówno.
Teraz jednak bym się skusił, ale nie idzie dostać dobrego towaru. W sumie dziwne to trochę
Teraz jednak bym się skusił, ale nie idzie dostać dobrego towaru. W sumie dziwne to trochę
Wczoraj, 02:26
Firana
Mój post powyżej był raczej ku przestrodze i w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie M7G9O
Widzę, że problemy ze skrajną neurotoksycznością, z uzębieniem zadziałały na Ciebie mobilizująco, aby… poszukać piko? .
Ciekawa konkluzja dialogu o mecie.
Mój post powyżej był raczej ku przestrodze i w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie M7G9O
Widzę, że problemy ze skrajną neurotoksycznością, z uzębieniem zadziałały na Ciebie mobilizująco, aby… poszukać piko? .
Ciekawa konkluzja dialogu o mecie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !