Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak radzisz sobie z uzależnieniem?
11.01.2025, 16:00
Coraz to lepiej patrząc na to, że potrafię już z sam siebie z dupy zrobić sobie dłuższą przerwę.
11.01.2025, 16:39
To proste, nie kupuję nic na mieście.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.01.2025, 16:43
Dużo pracuję i trenuje jedynie co mnie zniechęca do badań 😂 ale mam teraz post holenderski wrócę do Polski do nadrobię

Be objective and honest.
11.01.2025, 21:25
Ja jestem uzależniony od fajek jedynie. Teraz gówno 21 PLN kosztuje. Ich to już zdrowo popierdolilo z tymi cenami. Bym sobie kurwa schabowego opierdolil w barze mlecznym za tyle, jeszcze by mi dojebali dwie gały ziemniaków i surówkę z kapusty. Cygany jebane niech ich chuj zastrzeli. Jeśli chodzi o tematy, które wszystkie znamy to nie, nie jestem wjebany. Uważam, że mam to na ogarce. Wszystko jest dla ludzi, tylko pomalutku i zważka na to co się dzieje(;
Da się wszystko ogarnąć, oprócz rozłożonego parasola w dupie także…
Da się wszystko ogarnąć, oprócz rozłożonego parasola w dupie także…
11.01.2025, 21:38
Narazie to huja sobie radze bo skacze z kwiatka na kwatek .
Przymierzam sie odstawic benzo bo juz powoli sie koncza a boje sie odstawki a nie chce narazie kolejnych paczek przynosic :/
Przymierzam sie odstawic benzo bo juz powoli sie koncza a boje sie odstawki a nie chce narazie kolejnych paczek przynosic :/