Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
11.04.2022, 14:24
Polecam dać podanie o współpracę co tam ma się znajdować jeżeli ktoś by był chętny x naszym forum nawiązać współpracy
11.04.2022, 14:27
Oraz prosiłbym o bardziej rozbudowany regulamin forum co ile można odświeżać post co jest traktowane spałem jaki jest podział zgłoszeń ile procent za dany punkt złamania regulaminu
11.04.2022, 14:44
Odpowiadając na pytania. Jeśli chodzi o mnie to nie przyjmę nagrody. To nie jest zasada, po prostu Wy się będziecie bardziej z tej nagrody cieszyc niż ja
Zenez forum narazie daje pełna swobodę użytkownikowi. Jeśli będą pojawiać się jakieś większe problemy to będziemy informować o ewentualnych wymogach, nakazach czy zakazach. W tym momencie sądzę, że mamy na tyle ogarniętych użytkownikow, że nikt nie będzie robił glupot, więc nie ma po co narazie wprowadzać jakiejś formy rygoru.
Zenez forum narazie daje pełna swobodę użytkownikowi. Jeśli będą pojawiać się jakieś większe problemy to będziemy informować o ewentualnych wymogach, nakazach czy zakazach. W tym momencie sądzę, że mamy na tyle ogarniętych użytkownikow, że nikt nie będzie robił glupot, więc nie ma po co narazie wprowadzać jakiejś formy rygoru.
11.04.2022, 14:47
fajnie wszystko wyjdzie z czasem
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 14:50
(11.04.2022, 14:44)hulerkfow23 napisał(a): Odpowiadając na pytania. Jeśli chodzi o mnie to nie przyjmę nagrody. To nie jest zasada, po prostu Wy się będziecie bardziej z tej nagrody cieszyc niż jaDobra chciałem poprostu wiedzieć jak to wygląda z tym spamem by nie mieć z tym problem co do komentowania poszczególnych tematów