Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wódka
31.10.2024, 17:02
To jedyna substancja która rozwiąże wszystko
Problemy zdrowotne
Przyjaźnie
Rodziny
Związki
Życie zawodowe
Jak i odbiera myślenie już lepiej grzyba zjeść czy lufę zapalić jestem zdania że wiadomo wszystko jest dla ludzi aczkolwiek są granice wszystko z umiarem i będzie cacy
Problemy zdrowotne
Przyjaźnie
Rodziny
Związki
Życie zawodowe
Jak i odbiera myślenie już lepiej grzyba zjeść czy lufę zapalić jestem zdania że wiadomo wszystko jest dla ludzi aczkolwiek są granice wszystko z umiarem i będzie cacy
01.11.2024, 00:27
Wódka jest dobra ale trzeba pić z odpowiednimi osobami
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
15.05.2025, 07:50
Lata temu była na rynku taka wódka, smakowa - różne rodzaje, kojarzę jeden taki kwaśny smak, miała chyba z 50% alko? Nie pamiętam dokładnie. Wiem, że bałem się jej spróbować, ale te dodatki w niej były tak fajnie wymierzone , że nic a nic nie było czuć alko.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
20.05.2025, 21:30
O nie nie nie. Nie wiem co wódka ma takiego w sobie ale jak się najebie to agresor lvl hard mi się włącza. Szczególnie przy waleniu z kielona, czystej. Driny tez ale to lvl niżej.
Przy whisky nie mam wgl takich akcji ani przy browarach.
Przy whisky nie mam wgl takich akcji ani przy browarach.
21.05.2025, 19:24
jako byla alkoholiczka, to chyba wóda najlepiej wchodziła
z moich fav wódeczek polecam Wyborową, tak klasycznie
z moich fav wódeczek polecam Wyborową, tak klasycznie
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal.
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

![[Obrazek: IMG-20250511-WA0013.jpg]](https://i.ibb.co/vCYmgXGw/IMG-20250511-WA0013.jpg)

kurwa chyba będę abstynentem alkoholwym