Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie
20.08.2025, 11:37
walnąłem pół kartona
efekty bardzo fajne
dużo myślenia, walka w mózgu, w sumie nawet nic nie mówiłem tylko ciągle myślałem - gadałem ze sobą w głowie
jak się na czymś skupiło to się odlatywało na tym, zatrzymywało na chwilę
trawa była bardziej trawiasta i przyjemna wizualnie
dużo śmiechu
kolorowe obramówki i ruszające się litery
nie lubię jedynie tego w, że nie chce się jeść i później chudnie
następnym razem spróbuję całego kartona
też wcześniej sprawdziłem odczynnikiem ehrilicha i potwierdzone jest, że to LSD a nie jakieś 2c-x czy DOX
efekty bardzo fajne
dużo myślenia, walka w mózgu, w sumie nawet nic nie mówiłem tylko ciągle myślałem - gadałem ze sobą w głowie
jak się na czymś skupiło to się odlatywało na tym, zatrzymywało na chwilę
trawa była bardziej trawiasta i przyjemna wizualnie
dużo śmiechu
kolorowe obramówki i ruszające się litery
nie lubię jedynie tego w, że nie chce się jeść i później chudnie
następnym razem spróbuję całego kartona
też wcześniej sprawdziłem odczynnikiem ehrilicha i potwierdzone jest, że to LSD a nie jakieś 2c-x czy DOX
Ja jestem tym, który puka
21.08.2025, 09:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2025, 09:28 przez Sniffiarz97.)
Miałem 2 raz w życiu styczność z tym listkiem. Powiem tak, czułem się jak glizda, wszystko wiotkie, smiechawa na całego, w połączeniu z ketamina miałem wrażenie, że jak zejdę z łóżka to spadnę chuj wie gdzie. Dziwnym trafem moje koty były mną zainteresowane. Jeden zesikal mi się na komputer
Nigdy tak nie robił, sprzątanie po takim zestawie skończyło się tak że większość moja bluzka do.spania wchłonęła xd
Co mi się najbardziej podobało? Jak wszystko zeszło czułem że rozumiem lepiej świat, co mogę poprawić w swoim życiu, to był taki przyjemny zjazd.
Nigdy tak nie robił, sprzątanie po takim zestawie skończyło się tak że większość moja bluzka do.spania wchłonęła xd
Co mi się najbardziej podobało? Jak wszystko zeszło czułem że rozumiem lepiej świat, co mogę poprawić w swoim życiu, to był taki przyjemny zjazd.
21.08.2025, 15:04
Widzę że poleciałem sobie w tego planowanego tripa.
Jeśli chodzi o sytuacja z kotem to miałem podobnie wczoraj.
Cała noc tripowalem z kotem na łóżku i się zeszczal na mnie xd tak samo jak twoje, nigdy tego mój kot nie robił.
Zauważalnym że tripuje to mój kot do mnie leci jak mucha do goena
Cała noc tripowalem z kotem na łóżku i się zeszczal na mnie xd tak samo jak twoje, nigdy tego mój kot nie robił.
21.08.2025, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2025, 19:15 przez Lifeisbrutal.)
(21.08.2025, 15:04)jimirison1 napisał(a): Widzę że poleciałem sobie w tego planowanego tripa.
Jasny chuj...czekaj co? Ja dobrze widzę czy jeszcze jestem zasypany? Bo dopiero się obudziłem. Może czuł, że dzieje się coś złego z tobą kot czy pies takie rzeczy czują i może nie chciał cię opuścić na krok i dlatego zdarzyła mu się mała wpadaka.
jimirison1 hehe ładnie cię zabrało chłopie te LSD😀