Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
06.12.2024, 13:08
dla niektórych to i szablon forumowy by nie pomógł... a taki myk by sprawe ułątwił
1. przerwa od substancji ( narkotyki, alko, palenie itp )
2. testowana substancja
3. droga podania
4. wielkość dawki
5. subiektywny czas trwania
6. podsumkowanie
7. dodatkowe:
- np czy była dawka uczuleniowa
- dorzutka - czy działa jeśli tak to jak długo
- czy było więcej dorzutek i jak wpływały na ogólna ocenę prócz ućpania
- inne: ...
1. przerwa od substancji ( narkotyki, alko, palenie itp )
2. testowana substancja
3. droga podania
4. wielkość dawki
5. subiektywny czas trwania
6. podsumkowanie
7. dodatkowe:
- np czy była dawka uczuleniowa
- dorzutka - czy działa jeśli tak to jak długo
- czy było więcej dorzutek i jak wpływały na ogólna ocenę prócz ućpania
- inne: ...
mrrrrau

06.12.2024, 13:35
kot_kreskowy To są opinie u cannabis420.org każdy tam mial podobne zdanie na to palenie. Zwyczajnie krótko trzyma dobre, ale każda odmiana działala tak samo. Jak miałem napisać : droga podania: oral? To bez sensu lepsze coś niż nic. Inne opinie napisałem u 3cmc Ice u Escobara.
06.12.2024, 13:47
W takim razie proszę mi dupy nie zawracać.
Obecnie jest prowadzona akcja u Highlife i z niej testerzy będą rozliczani.
Żadna akcja samplowa u canabis420 nie była zgłaszana, zatem nie ma również jej weryfikacji.
DGEloV
A na przyszłość proszę o normalne opinie bo to coś odjebał to kpina a nie opinie...
Temat uważam za zamknięty.
Obecnie jest prowadzona akcja u Highlife i z niej testerzy będą rozliczani.
Żadna akcja samplowa u canabis420 nie była zgłaszana, zatem nie ma również jej weryfikacji.
A na przyszłość proszę o normalne opinie bo to coś odjebał to kpina a nie opinie...
Temat uważam za zamknięty.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.12.2024, 15:18
(06.12.2024, 12:26)kot_kreskowy napisał(a): Po pierwsze, proszę opanować słownictwo.
Po drugie kolegiDGEloVnie ma na liście testerów u Highlife więc wnioskuję, że towar zwyczajnie zakupił, a skoro zakupił to może sobie pisać co i ile mu się żywnie podoba i nikomu nic do tego.
DGEloV
Odnieś się proszę do sytuacji, czy zostałeś dopisany do listy testerów/było to zamowienie/były to próbki do zamówienia?
Tu masz odpowiedź odnośnie tego czy to zamówienie czy sample: https://dopal.org/showthread.php?tid=465...#pid110867
06.12.2024, 15:35
Maniek
Sprawa już wyjaśniona, nie było oficjalnej akcji to nie zamierzam go rozliczać z tych pożal sie boże opini.
Gdybym rozliczył jego, to musiałbym rozliczyć wszystkich a zweryfikowanie tego teraz jest albo niemożliwe albo conajmniej utrudnione, oficjalnej akcji na forum nie było.
Sprawa już wyjaśniona, nie było oficjalnej akcji to nie zamierzam go rozliczać z tych pożal sie boże opini.
Gdybym rozliczył jego, to musiałbym rozliczyć wszystkich a zweryfikowanie tego teraz jest albo niemożliwe albo conajmniej utrudnione, oficjalnej akcji na forum nie było.
NIE dla OPIO !!!
10.12.2024, 17:38
A po chuj jakieś przerwy od substancji ? Jeśli ktoś miał to może ująć w opinii ale ogólnie każdy leci więc test jest nawet bardziej miarodajny gdy ktoś jest w ciągu..
już czytam te opinie nowicjuszy po przerwie alfa pvp jest ba ba na bardzo do do dobre
już czytam te opinie nowicjuszy po przerwie alfa pvp jest ba ba na bardzo do do dobre
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca

10.12.2024, 18:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2024, 18:05 przez dzwudziesty.)
kot_kreskowy moje recenzje z oba rodzaju palonek zdane w razie W.
10.12.2024, 18:09
Przerwa musi byc ja wiem, ze niektorym moze byc ciezko ale wyplukasz sie z sero dopy to jak ma cos dobrze zadzialac ?
10.12.2024, 19:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.12.2024, 19:28 przez dzwudziesty.)
Spróbuj 4mmc a potem 4bmc i na odwrót. A potem zrób miesiąc przerwy i zjedz bmc i po miesiącu MMC. Na pewno dostrzeżesz o czym mówię

11.12.2024, 09:41
To jak już ma być ta lista to żeby znowu całe forum się nie kłóciło o sample i o czarną liste samplarzy 
Jakoś ciszej to zrobić

Jakoś ciszej to zrobić

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)