Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
Dlaczego ten vvendor tutaj jest ? Tzn w nieuczciwych. Ktoś ma jakikolwiek papier, ze to duch / dróg czy to tylko domysły i zemsta ludzi pokroju Diabeu666 za brak sampli ?
Kłamiesz. Tylko po co ?
(31.10.2024, 17:26)kinia03x napisał(a): Dodali do oferty rotowanie telefonow. Wysyłasz tel i tyle go widziałeś 🤣
Kłamiesz. Tylko po co ?
12.11.2024, 15:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2024, 15:01 przez Lifeisbrutal.)
Lukas1985 Starał się tutaj o dział partnerski ale stwierdził że nie stać go na kaucję i, że admin chce nie wiadomo ile hajsu. Po pierwsze płatne sample czyli coś pokrój żaba przed wyjebką. Po drugie latały już tu gdzieś screeny co pisał z kimś na session " jebać was, dopal i tak zginie zaraz będzie inne forum" itp. Dlatego jest w nieuczciwych sklepach.
(12.11.2024, 15:00)Lifeisbrutal napisał(a): Lukas1985 Starał się tutaj o dział partnerski ale stwierdził że nie stać go na kaucję i, że admin chce nie wiadomo ile hajsu. Po pierwsze płatne sample czyli coś pokrój żaba przed wyjebką. Po drugie latały już tu gdzieś screeny co pisał z kimś na session " jebać was, dopal i tak zginie zaraz będzie inne forum" itp. Dlatego jest w nieuczciwych sklepach.
Na hajpie były normalne sample.
LOBO ale ja nie ćpam więc nie będę nic zamawiać.
12.11.2024, 16:06
Nikt nie określał palenia jako zewnętrzne i wewnętrzne, tylko duch.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(12.11.2024, 15:54)Lifeisbrutal napisał(a): Lukas1985 A chciał 30 zł za sample tzn za wysyłkę i pakowanie tak jak tutaj? Czy tam były darmowe? Pytam bo nie siedzę na tamtym forum.
Darmowe to darmowe.
Ja nie wnikam, nigdzie nie napisałem, że vendor jest ok czy nie ok. Chce tylko wiedzieć skąd Wasze domniemania.
(14.10.2024, 14:43)Heluuupiarz napisał(a): nie bez powodu te collabo nie jest tu na forum , na hajpku tez byl 3 dni i juz go nie ma
Kolejne kłamstwo. Ja rozumiem, że chcecie komuś utrzeć nosa, rozumiem, że macie jakieś informacje ale ludzie trzymajcie się faktów.