Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zestaw regeneracyjny
27.08.2022, 14:33
Jak wspomniano wyzej, zeby psuja sie od bakterii - najczesciej beztlenowych. Trzeba myc zeby i stosowac szczoteczki do przestrzeni miedzyzebowych. Odwodnienie powoduje jedynie wysuszanie i cofanie sie dziasel - co powoduje bolesnosc i uczucie ruchomowci uzebienia
YOUR ATTORNEY
28.08.2022, 02:04
A od czego ślina jest? Przeciez od czyszczenia zebow z takowych osadow i by nie wysuszaly się a jak jej nie to wtedy wlasnie nie ma jak pozbyc sie tych rzeczy z zębów.
Dodatkowo ja przynajmniej tak mam ze jak pije i mam nawodniona jame ustna to nie tre zębami nie "miele szczeną"dzieki czemu nie ścieram szkliwa.
Dodatkowo ja przynajmniej tak mam ze jak pije i mam nawodniona jame ustna to nie tre zębami nie "miele szczeną"dzieki czemu nie ścieram szkliwa.
28.08.2022, 02:24
Najleoszą regeneracją jest zajebanie kolejnej dawki albo czegos innego;E joke.
A bapo alfy niszczy zęby w takim samym stopniu jak meta?
A bapo alfy niszczy zęby w takim samym stopniu jak meta?
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
28.08.2022, 06:23
(28.08.2022, 02:04)Pazyfea napisał(a): A od czego ślina jest?Masz racje. Chocbys jednak nie walil nic, w pelni sie nawadnial, doskonale odzywial, ale zebow nie bedziesz myl i dobrze czyscil to slina Ci w niczym nie pomoze. Chyba, zeby miec czym opluc rachunek wystawiony za leczenie od zebologa
YOUR ATTORNEY
26.09.2022, 19:43
JokerRC nie masz bladego pojęcie o czym ty mówisz, kupowanie suplementów i witamin a aptece to tylko skok na kase, jesli ktos nie ma wiedzy na ten temat to wcisną mu w aptece największy szajs
jak brać suplementy to prosto od producenta, wiele z nich ma na prawdę fajne promocje na stronach, ja od siebie polecam firmę ostrovit oraz swanson. magicznyogrod tez jest wporzadku.
jak brać suplementy to prosto od producenta, wiele z nich ma na prawdę fajne promocje na stronach, ja od siebie polecam firmę ostrovit oraz swanson. magicznyogrod tez jest wporzadku.
26.09.2022, 19:47
A ja polecam witaminy i minerały kupować właśnie niekoniecznie w aptece. Produkty firmy Swanson są bdb jakościowe i można kupić np. na necie.