Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak radzisz sobie z uzależnieniem?
31.03.2025, 05:47
Ja właśnie na odwrót powracam do siurów nosowych po 2 letniej przerwie wczešniej zażywana amfetamina przez 3 miesiace jakoś ogólnie siedzęw temacie 12 lat pierwsze chery cocoolino i amfa te sprawy.
Da się żejšc jedynie z tematu ješli mamy zamiennik jakim były mi leki 2 lata na ercekach jechałem z leków zażywałem clonazepamum 3 tabsy dziennie 1mg do tego hydroxzyne w syropie jak i rispolept równieżw płynie2 razy dziennie hydro i risp.
Da się żejšc jedynie z tematu ješli mamy zamiennik jakim były mi leki 2 lata na ercekach jechałem z leków zażywałem clonazepamum 3 tabsy dziennie 1mg do tego hydroxzyne w syropie jak i rispolept równieżw płynie2 razy dziennie hydro i risp.
01.04.2025, 07:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2025, 07:17 przez filat.
Powód edycji: pomyłka
)
Hydroxzyne syrop sam zażywam ten słodki i naprawdę działa co do tabletek brałem są na poziomie placebo albo taki sort dostałem polecam gorzki rispolept że strzykawką nawet dobry nie to co benzosy(te niebieskie) są the jest np etizolam jak i powder którym z trickiem można się uspac na kosmicznej zwale.
01.04.2025, 10:30
Mnie jedynie co odciąga od uzależnienia to praca i to ciężka praca bo jak jest lekka praca to cały czas w głowie mi siedzi MMC 🤣
Teraz jak jestem na urlopie to mógłbym co 3 dni odpalać
Teraz jak jestem na urlopie to mógłbym co 3 dni odpalać
Be objective and honest.
05.04.2025, 00:48
(31.03.2025, 05:47)filat napisał(a): Ja właśnie na odwrót powracam do siurów nosowych po 2 letniej przerwie wczešniej zażywana amfetamina przez 3 miesiace jakoś ogólnie siedzęw temacie 12 lat pierwsze chery cocoolino i amfa te sprawy.
Co to są siury nosowe na litość boską ;___;