Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmarli użytkownicy
Dopiero co przeczytałem...
Mimo, że trzymałem pewien dystans w relacjach z Pudzillą/voice.of.voiceless, to czasem dyskusje burzliwe były twórcze.
Mówi się, że w dyskusji ważne aby rozmówca był zimny albo gorący, nigdy letni, ON było właśnie bardzo żarliwy i pełen pasji.
Jak spoglądasz na wybory w USA to z najlepszego miejsca, z pierwszego rzędu bracie.
Mimo, że trzymałem pewien dystans w relacjach z Pudzillą/
Mówi się, że w dyskusji ważne aby rozmówca był zimny albo gorący, nigdy letni, ON było właśnie bardzo żarliwy i pełen pasji.
Jak spoglądasz na wybory w USA to z najlepszego miejsca, z pierwszego rzędu bracie.
Nie znajduje slow ktore moglyby opisac ciezar smutku ktory gniecie me serce po odejsciu osoby o jakze nietuzinkowej osobowosci i noe mniej nieprzecietnej wiedzy jaka dysponowal jak na swoj mlody wiek bardzo przeze mnie lubiany
i szanowany jak malo kto z calej forumowej spolecznosci ,
Pudzia....... 😢😥😢
i szanowany jak malo kto z calej forumowej spolecznosci ,
Pudzia....... 😢😥😢
07.11.2024, 16:52
Wczoraj dzwonię do ziomka w pewnej sprawie odbiera kobieta pytań o Pudzille a tu jego mama mówi, ze nie żyje przedawkował :/ wczoraj 23 lata mu wybiło ale czas czas dalej nie leci
Przytkało mnie mnie huj przez chwile to do mnie nie dotarło …..
Ziomek niech tam tam Ci lepiej będzie !!!!
Trzymaj się
Przytkało mnie mnie huj przez chwile to do mnie nie dotarło …..
Ziomek niech tam tam Ci lepiej będzie !!!!
Trzymaj się
11.11.2024, 21:22
Nie zyje to nie zyje jednego mniej te forum tez przyczyniło się do jego umarcia xD a teraz placz
11.11.2024, 22:25
Wszedłem na forum poinformować, że Ferdzio Kiepski R.I.P przez alkohol.
Niestety, Benito też zmarł
Samobójstwo przez przedawkowanie oxy alpry i alko. ☹️
Póki co wiem jedynie o zapaści oddechowej
Niestety, Benito też zmarł
Wczoraj, 07:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 07:20 przez kot_kreskowy.)
(11.11.2024, 21:22)Szatan69 napisał(a): Nie zyje to nie zyje jednego mniej te forum tez przyczyniło się do jego umarcia xD a teraz placz
Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lepiej jest milczeć niż zrobić z siebie klauna...
W dupie byłeś i gówno widziałeś, ludzie na forum to akurat odradzali mu branie tego opio. A on jeszcze brawurowo wziął benzo po tej cychlorfinie.
Swoją drogą mam prośbę,
Weź się kurwo zapisz na korepetycje z polskiego, bo nawet zdania nie potrafisz poprawnie sklecić, aż cud że jeszcze oddychasz.
(Wczoraj, 02:09)Paktowski napisał(a): Niestety, Benito też zmarł
Bardzo mi przykro 😢
Mówiłem, sezon na trupa, opamiętajcie się z tym ćpaniem ludzie...
Wczoraj, 07:27
A ilu jest w powolnej agonii cpajac po 20gr klefa / weekend ? O tym jakoś nie piszecie. A Pudzilli szkoda.
Ps. W temacie same stare mordy znane od lat. Ba niektórych znam jeszcze z odpalamy.
Ps. W temacie same stare mordy znane od lat. Ba niektórych znam jeszcze z odpalamy.