Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - (ARCHIWUM)
20.02.2025, 17:19
(21.01.2025, 17:13)Nightmares napisał(a): wam sample dawac, to juz lepiej w kibel wyjebac, tyle samo byloby wiadomo o dzialaniu - nic
Masz moją opinię przecież, dla mnie to identyczny materiał tylko zapach inny, ale działanie w 100% to samo.

https://dopal.org/showthread.php?tid=510...#pid124200
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.02.2025, 17:32
Czeslawo kot_kreskowy przeciez to z 21 stycznia post, w odpowiedzi na wspaniala opinie DGEloV z ktorej nic nie wiadomo, kierowalem to raczej do osob, ktorych recki wiadomo jak wygladaja, wasze sa zawsze dobre
20.02.2025, 17:37
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.02.2025, 18:50
Wiem wiem Nightmares do kogo i o co był ten post.
I nikogo nie bronię, po prostu się tak o odniosłem.
Ja gdybym to suma sumaru testował to bym to całkowicie inaczej napisał, no ale teraz to już historia...
I nikogo nie bronię, po prostu się tak o odniosłem.
Ja gdybym to suma sumaru testował to bym to całkowicie inaczej napisał, no ale teraz to już historia...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.02.2025, 01:13
(20.02.2025, 07:36)Loczek napisał(a): smakosz Jeżeli by było za darmo to wiesz ile wiary w ogóle by to brało? Cena to indywidualna kwestia V.
mordo myśle że M7G9O dobrze ci napisał odnośnie ceny i tu jest już wszystko jasne. Coco miętowe jest dobre i napewno spoko działa ale cena troche odstrasza bo w tej cenie wolał bym kupić 4 mmc 3 fmc lub fryture

21.02.2025, 19:56
Obstawiam, że chwyt miał być tutaj taki, że po części tak jak w przypadku płacenia za jabłko na iphonie, tutaj płacimy za ładną fiolkę z naklejką, kolor i smak produktu i samą nazwę Coco Exclusive.
Wiadomo, to Vendor ustala ceny i nie mamy powodu ani prawa z nimi dyskutować, ale uważam, że w tym przypadku troszeczkę przecenili produkt i zbyt pochopnie założyli, że ludzie kupują oczami. Biorąc pod uwagę, chociażby Cherry u Esco, cena jest taka sama jak za 3cmc, a tutaj cena ponad dwukrotnie wyższa niż PRAWDOPODOBNIE koszt półproduktów do zrobienia soli.
Mimo wszystko z opisów wynika, że produkty bardzo ciekawe, fajny pomysł na pakowanie, dodanie kolorku i smaku.
Można tylko rozważyć strzał we własne kolano, którym jest cena, bo podejrzewam, że to właśnie ona powoduje (jak sądzę) dosyć małą sprzedaż.
Wiadomo, to Vendor ustala ceny i nie mamy powodu ani prawa z nimi dyskutować, ale uważam, że w tym przypadku troszeczkę przecenili produkt i zbyt pochopnie założyli, że ludzie kupują oczami. Biorąc pod uwagę, chociażby Cherry u Esco, cena jest taka sama jak za 3cmc, a tutaj cena ponad dwukrotnie wyższa niż PRAWDOPODOBNIE koszt półproduktów do zrobienia soli.
Mimo wszystko z opisów wynika, że produkty bardzo ciekawe, fajny pomysł na pakowanie, dodanie kolorku i smaku.
Można tylko rozważyć strzał we własne kolano, którym jest cena, bo podejrzewam, że to właśnie ona powoduje (jak sądzę) dosyć małą sprzedaż.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
26.02.2025, 07:27
Fake coco od @"HighlifeMarket"
Ilosc 5g
Opis : faza przebiega sprawnie i, pomyslnie od, poczatku wraz z, 1 dawką speed wyczuwalny ale przewaga eufori towar pokruszył się łatwo a ilość 5 g starczyla na ponad noc i, kazda dawka działa jak ta podstawowa z czego jestem zadowolony .
Pozdrawiam
Ilosc 5g
Opis : faza przebiega sprawnie i, pomyslnie od, poczatku wraz z, 1 dawką speed wyczuwalny ale przewaga eufori towar pokruszył się łatwo a ilość 5 g starczyla na ponad noc i, kazda dawka działa jak ta podstawowa z czego jestem zadowolony .
Pozdrawiam
26.02.2025, 15:27
Ja zamówiłem sobie 3 fiolki i opanowaliśmy ze znajomym we dwóch w sobotni wieczór było tak akurat… Działało to na nas jak stare pierwsze exclusive od smile jesteśmy w szoku naprawdę… naszym zdaniem jest tam „stara mefa”
nie wiem skąd oni to wzięli może trzymali w szafie 15 lat hehe ma inne działanie niż 4mmc co mają w ofercie… no dla mnie najlepsza substancja i wydaje mi się cena do jakości ok bo pamiętam jak dawałem 90zl za fiolkę kiedyś i nikt z tego powodu nie płakał 
Dobra bajerka czystość umyslu, błogość, chec do życia, libido meeega… To jest to czego szukałem dla mnie 10/10 nic dodać nic ująć
Jestem z tych co cenią jakoś a nie ilość mam nadzieję że jakość będzie cały czas ta sama a ja będę zamawiał cały czas !! Dzięki wielkie vendorowi za spełnienie marzeń hehehehe stary mef mmmmmm

Dobra bajerka czystość umyslu, błogość, chec do życia, libido meeega… To jest to czego szukałem dla mnie 10/10 nic dodać nic ująć

Jestem z tych co cenią jakoś a nie ilość mam nadzieję że jakość będzie cały czas ta sama a ja będę zamawiał cały czas !! Dzięki wielkie vendorowi za spełnienie marzeń hehehehe stary mef mmmmmm