Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.11.2022, 14:07
(17.11.2022, 11:32)beeniepatu napisał(a): Wg mnie, to co na zdjeciu, to jest cukier puder Lopek1 , a Ty chyba planujesz jakis trolling. Jak byk Escobar pisal, ze teraz jest tylko a-pihp, do tego w bialym krysztale. Masz zdjecia od Twój ziom , ktore dokladnie do pokazuja. Piszesz, ze dostales krysztal. To chyba wszystko sie zgadza, nie?
Git ale tydzień temu miałem też Aphip to były kryształki jak groszek dla tego zgłupiałem
17.11.2022, 14:15
(16.11.2022, 11:07)ProducentRC napisał(a): Gdyby coś był zawiedziony ze tylko 3cmc jest to nic straconego obecny sort jest nadal bardzo dobrym 3cmc. Może je równie pobierać śmiało tak samo jak i inne rodzaje 3cmc akurat w tym momencie których nie ma Escobar na magazynie
w ostatnim czasie pobierałem wszystkie możliwe 3-ki od Esco... na żadnej się nie zawiodłem pobierać śmiało!
17.11.2022, 17:05
(17.11.2022, 11:15)Lopek1 napisał(a): https://ibb.co/4ZtxDNT
To Aphip czy Alfa
Tamtym razem dostałem kryształ jak groszek
Aphip
Witam
Dostępność :
A-pihp jest
4cmc jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Eutylon jest
6 - APB jest
Synt Coco jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
3cmc Bandit BRAK
Dla zainteresowanych wyglądem apihp to mamy w tym momencie 3 rodzaje, bialy kryształ, białą kreda i brązowy kryształ. Nie można na podstawie zdjecia odrazu krytykować gościa ze to nie apihp bo to jest apihp tylko inne niż akurat ty miałes. Pozdrawiam
Dostępność :
A-pihp jest
4cmc jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Eutylon jest
6 - APB jest
Synt Coco jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
3cmc Bandit BRAK
Dla zainteresowanych wyglądem apihp to mamy w tym momencie 3 rodzaje, bialy kryształ, białą kreda i brązowy kryształ. Nie można na podstawie zdjecia odrazu krytykować gościa ze to nie apihp bo to jest apihp tylko inne niż akurat ty miałes. Pozdrawiam
17.11.2022, 18:15
No i sytuacja się wyjaśniła co do pihp🙃
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.11.2022, 19:15
Co mazsz na mysli? Z ta kredą raczej kazdy wszystkiego z tego sklepu próbował i masz opinie w kazdym dziale
Maniek napisał 17.11.2022, 22:23:
Po raz setny (i OSTATNI) proszę, żebyś nie cytował poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Na dole każdgo wątku jest OGROMNE OKIENKO z nazwą "Szybka odpowiedź", więc proszę korzystać z tej opcji.
Po raz setny (i OSTATNI) proszę, żebyś nie cytował poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Na dole każdgo wątku jest OGROMNE OKIENKO z nazwą "Szybka odpowiedź", więc proszę korzystać z tej opcji.
17.11.2022, 19:22
daniel776 z tego co wiem, co wyczytałem do tej pory to pihp w tym sklepie była zawsze chwalona jako "kozacka" bez dwóch zdań, ale jak trafisz brązowy kryształ to jest naprawdę godny sławetnej uczuleniówki (No, że jest jebitna😎), nie wiem jak biały kryształ, nie wiem jak kreda, opisuję tylko na podstawie swojego doświadczenia z alfą właśnie brązową. 😊
Zawsze sobie powtarzam "Ty się Michnik nie wpier**łaj", nie wiem skąd to wziąłem i się nie wpierdzielam, ale taka rozkminka, czy jeśli te alfy są pod jakimś względem różne, to jest w przyszłości szansa, żeby podobnie jak CMC były w ofercie do wyboru różne rodzaje. Przyznaję, że ta brązowa to za bezcen była sprzedawana względem potencjału. (👁️🗨️👁️🗨️)
Oby Wam się Alfiarze! ❤️😁
Zawsze sobie powtarzam "Ty się Michnik nie wpier**łaj", nie wiem skąd to wziąłem i się nie wpierdzielam, ale taka rozkminka, czy jeśli te alfy są pod jakimś względem różne, to jest w przyszłości szansa, żeby podobnie jak CMC były w ofercie do wyboru różne rodzaje. Przyznaję, że ta brązowa to za bezcen była sprzedawana względem potencjału. (👁️🗨️👁️🗨️)
Oby Wam się Alfiarze! ❤️😁