Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween
30.10.2023, 18:09
Dziękujemy wszystkim użytkownikom, którzy wzięli udział w konkursie.
Z powodu zbyt małej ilości prac konkursowych, nie będzie 'pierwszego etapu' oceniania, tylko od razu przejdziemy do wyboru tych najlepszych projektów i po prostu w odpowiednim czasie, oczywiście po dogłębnej analizie, oficjalnie ogłosimy listę zwycięzców.
Z powodu zbyt małej ilości prac konkursowych, nie będzie 'pierwszego etapu' oceniania, tylko od razu przejdziemy do wyboru tych najlepszych projektów i po prostu w odpowiednim czasie, oczywiście po dogłębnej analizie, oficjalnie ogłosimy listę zwycięzców.
01.11.2023, 08:37
Maniek czy prac jest 5 czy 10 to nie powinno mieć znaczenia. Prace są na naprawdę fajnym poziomie i autorom dają satysfakcję. A do tego to wszystko to fajna zabawa. Taki konkurs to na pewno o wiele lepszy pomysł niż kolejny konkurs na nabicie 500 postów czy kolejny konkurs w którym ktoś odpali edytor graficzny i opracuje kilka grafik z neta.
01.11.2023, 12:17
Aczkolwiek sądząc po forach to najlepiej się chyba Ty bawiłaś @"Lady Giwera" 😅
A pod piosenka którą umieściłam to wyświetliła mi się ta :
https://youtu.be/A6Mqo0oK1xQ?si=8la03XaxcF09ROmb
A pod piosenka którą umieściłam to wyświetliła mi się ta :
https://youtu.be/A6Mqo0oK1xQ?si=8la03XaxcF09ROmb
01.11.2023, 17:12
Uprzejmie informuję, że w związku z dużym zaangażowaniem użytkowników w swoje prace konkursowe, jeden ze sponsorów postanowił dodatkowo nagrodzić wysiłek wszystkich, którzy wzięli udział w konkursie i zadeklarował dorzucić do puli 20 piguł ze swojego sklepu. Dziękujemy duch
Tymczasem trwa narada jury w sprawie listy zwycięzców. Bądźcie czujni i obserwujcie ten wątek
Tymczasem trwa narada jury w sprawie listy zwycięzców. Bądźcie czujni i obserwujcie ten wątek
01.11.2023, 18:00
Może wygram
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości