Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po 4mmc
(11.12.2025, 17:36)Forsik1910 napisał(a): Gosciu placzesz ze towar jest hujowy tu , na tym forum swiat sie nie konczy doinformuj sie przestan tu takto zamawiac i przestan plakac jak ci sie towar nie podoba
A Ty co jesteś, obrońca hujowego towaru? W tym wątku chciałem się dowiedzieć gdzie dobre 4mmc można zakupić. Rozumiem z Twojej wypowiedzi, że takiego tutaj nie znajdę. Też to jest jakaś informacja, możesz zdradzić coś więcej?
11.12.2025, 18:54
1.Nie jadlem tutaj wiec sie nie wypowiem
2. nic ci nie powiem se szukaj
2. nic ci nie powiem se szukaj
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
11.12.2025, 20:00
laro
Konsensus jest taki, że Escobar w 90-95% zamówień / partii daje solidny temat, podobna sytuacja jest z HL (co prawda ostatnio są z nimi jakieś problemy). Jeżeli szukasz tego magicznego czegoś z dawnych lat to niestety, nie znajdziesz. Połączenie faktu, że był legalny i że Twoje receptory miały się zdecydowanie lepiej (bo zakładam, że w międzyczasie brałeś coś) oznacza, że nigdy nie dościgniesz tego highu. Każda osoba biorąca najmocniejsze twarde narkotyki powie Ci, że nic będzie porównywalne do ich pierwszej styczności z metą, herą, fentem, czy alfą - podobnie (ale łagodniej) będzie z mefedronem. Do tego dochodzi setting, zdrowy tryb życia, przerwy, oczekiwania - zadbanie o te bardziej elastyczne czynniki wzbogaci tripa i pomoże zbliżyć się do docelowego stanu. Jeżeli tutejsi Vendorzy rozczarowują Ciebie to albo możesz szukać na Cebulce, albo przesuwać granicę i szukać mocniejszych substancji.
Konsensus jest taki, że Escobar w 90-95% zamówień / partii daje solidny temat, podobna sytuacja jest z HL (co prawda ostatnio są z nimi jakieś problemy). Jeżeli szukasz tego magicznego czegoś z dawnych lat to niestety, nie znajdziesz. Połączenie faktu, że był legalny i że Twoje receptory miały się zdecydowanie lepiej (bo zakładam, że w międzyczasie brałeś coś) oznacza, że nigdy nie dościgniesz tego highu. Każda osoba biorąca najmocniejsze twarde narkotyki powie Ci, że nic będzie porównywalne do ich pierwszej styczności z metą, herą, fentem, czy alfą - podobnie (ale łagodniej) będzie z mefedronem. Do tego dochodzi setting, zdrowy tryb życia, przerwy, oczekiwania - zadbanie o te bardziej elastyczne czynniki wzbogaci tripa i pomoże zbliżyć się do docelowego stanu. Jeżeli tutejsi Vendorzy rozczarowują Ciebie to albo możesz szukać na Cebulce, albo przesuwać granicę i szukać mocniejszych substancji.
(11.12.2025, 18:37)laro napisał(a): A Ty co jesteś, obrońca hujowego towaru? W tym wątku chciałem się dowiedzieć gdzie dobre 4mmc można zakupić. Rozumiem z Twojej wypowiedzi, że takiego tutaj nie znajdę. Też to jest jakaś informacja, możesz zdradzić coś więcej?
Escobar chyba ma teraz najlepszy sort jeżeli ten u higha się nie zmienił, a czy się zmienił też u higha mogę ci napisać na dniach bo dwa do mnie lecą
Ps. Zajrzyj do mojej opinii u esco świeżego sortu mój ziomek gdzie jest wyjadaczem 120kg doświadczonym zrobił na 3G prawie 48h
Maniek napisał 7 godzin(y) temu:
Z moich informacji wynika, że ten laro to najprawdopodniej ktoś z konkurencji, bo dziwnym trafem testował ostatni sort esco o którym wspomniałeś w kontekście swojego ziomka i ten sort koledze laro również nie pasuje i nie jest wg niego mefedronem (mimo, że ta partia była wysłana na badania i jest to 4mmc o wysokiej czystości)
Z moich informacji wynika, że ten laro to najprawdopodniej ktoś z konkurencji, bo dziwnym trafem testował ostatni sort esco o którym wspomniałeś w kontekście swojego ziomka i ten sort koledze laro również nie pasuje i nie jest wg niego mefedronem (mimo, że ta partia była wysłana na badania i jest to 4mmc o wysokiej czystości)
Be objective and honest.
Wczoraj, 14:17
Ogólnie to powiem tak: przyjechałem z tematem do ziomka co wali jakiś kryształ chuj wie skąd. Przywiozłem escobarowy NEP. Poczęstowałem każdego. Najgorsza rzecz jaką mogłem zrobić. Każdy zachwalał temat i mówił że nigdy nic w życiu tak dobrego nie brali. Na końcu mnie okradli z tematu, ja też głupi bo nie chowałem tematu. W przypadku 4mmc na pewno jest tak samo. Partnerskie nie pozwolą sobie na słaby temat i wszystko co brałem było Top
Wczoraj, 14:34
Sniffiarz97 to ładne ziomki XD w sumie też parę razy wyjebalismy jakiegoś debila z tematu ale tak jak pisze jakiegoś totalnego debila o którym się usłyszało że rzuca a nie powinien
Maniek co do notatki; bardzo możliwe bo mój ziom był serio w szoku nawet napisał że te wszystkie poprzednie sorty działały jak jakieś analogi od esco w stosunku do tego co teraz ogarnął,
nie chce zachwalać za wczasu ale będzie jeszcze moja opinia na temat tego 4mmc bo leci do mnie. nie mogłem nie spróbować
Maniek co do notatki; bardzo możliwe bo mój ziom był serio w szoku nawet napisał że te wszystkie poprzednie sorty działały jak jakieś analogi od esco w stosunku do tego co teraz ogarnął,
nie chce zachwalać za wczasu ale będzie jeszcze moja opinia na temat tego 4mmc bo leci do mnie. nie mogłem nie spróbować
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
Przestan wkoncu plakac gosciu
niepodobaja mi sie twoje opinie i daje minusy,u mnie kolesiostwa niema i niebedzie przychodzisz z dupy i myslisz ze co ?
Recka soni jest 10000 bardziej wiarygodna niz caly ty i zamilcz,płaczku
niepodobaja mi sie twoje opinie i daje minusy,u mnie kolesiostwa niema i niebedzie przychodzisz z dupy i myslisz ze co ? Recka soni jest 10000 bardziej wiarygodna niz caly ty i zamilcz,płaczku
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
powiem tak:
jeśli chodzi o forumowe 4MMC z OBU sklepów ESCO & HL ...
TO są ogólnie sztosy.
RZADKO się zdarza taki poziom CZYSTOŚCI i NIEJEBIĄCEGO TOWARU
już o samym działaniu to nie wspominam, ..a jak działają na mnie wystarczy przeczytać moje recki.
uwierzcie mi, jestem w CHUJ wybredna...
jak mi coś nie pasuje to o tym od razu piszę bez pitoleniaa [ zresztą wiele razy się dopiepszałam raz tu raz tu ]
a tu się nie ma do czego przypiepszyć obecnie.
jeśli chodzi o forumowe 4MMC z OBU sklepów ESCO & HL ...
TO są ogólnie sztosy.
RZADKO się zdarza taki poziom CZYSTOŚCI i NIEJEBIĄCEGO TOWARU
już o samym działaniu to nie wspominam, ..a jak działają na mnie wystarczy przeczytać moje recki.
uwierzcie mi, jestem w CHUJ wybredna...
jak mi coś nie pasuje to o tym od razu piszę bez pitoleniaa [ zresztą wiele razy się dopiepszałam raz tu raz tu ]
a tu się nie ma do czego przypiepszyć obecnie.