Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
17.07.2024, 13:08
Ja to się zastanawiam dlaczego za te wyjebki na userach nie wykluczyć go ze spolecznosci.
I TAK tutaj nic nie wnosi.l tylko wieczne awantury i zgrzyty w działach sklepów.
I TAK tutaj nic nie wnosi.l tylko wieczne awantury i zgrzyty w działach sklepów.
(17.07.2024, 13:08)dzwudziesty napisał(a): Ja to się zastanawiam dlaczego za te wyjebki na userach nie wykluczyć go ze spolecznosci.
Otoz to jest to pytanie, i do dzis nei ma odpowiedzi na nie!
I jeszce zabiera 10g nagrody porzadnym przywoitym narkomanom...
Co oczywiscie jest strzalem z liscia mlaskaczem z wielkim echem dla wszystkich uzytkownikow, ktorzy chca zrobic cos wiecej...;-)
ech ....
25.07.2024, 21:03
Zwykła ludzka zawiść i tyle.. zamiast sami coś robić to skupiacie się na różnych osobach i ich piętnuje z nudów??? Nie wiem ale.dla.mnie to słabe..co jak co Diabeu to Diabeu nie był to zwykły użytkownik , wniósł dużo na nie.jedno forum . Nie pierdolil się w tańcu, mówil szczerze zawsze. Dawki nie udawane, tripy pisał,.jak ktoś ma za skórę zaszedł to wiadomo że nie odpuścił. To gościu co nie mial 16lat tyle ale pomniz razy dwa i jeszcze doda praw lat.
Moim zdaniem został potraktowany jak smiec bez szacunku. Koleś od hyperralas jest przez wszystkie fora. Wyglądowal na dopalu....
I serio zasłużył na bana mająca taką rangę,posty itp????
Bo ktoś ma gula do niego????
Weźcie ludzie pokażcie trochę człowieczeństwa....
Moim zdaniem został potraktowany jak smiec bez szacunku. Koleś od hyperralas jest przez wszystkie fora. Wyglądowal na dopalu....
I serio zasłużył na bana mająca taką rangę,posty itp????
Bo ktoś ma gula do niego????
Weźcie ludzie pokażcie trochę człowieczeństwa....
25.07.2024, 21:10
25.07.2024, 21:18
Tylko kto normalny odbiera nagrodę w ostatni dzień i jeszcze publicznie wywala numer telefonu i kod bo coś jest nie tak...W dodatku po jego ostatnim zachowaniu i ruchach nie dziwne że bana wylapal A jeszcze bardziej zastanawiające jest to że nagle ktoś wbija dzisiaj i to broni zabawne...
25.07.2024, 21:25
(25.07.2024, 21:10)Powerpolish napisał(a):NieMaBataNaMniei wiesz to wszystko jaki był diabeł dołączają dzisiaja na forum? A może to ty jesteś diabeł?
Nie może a na na pewno XD