Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
22.03.2025, 13:23
mrrrrau

26.03.2025, 15:54
Temat dobrze się kruszy,.nie strzela na boki jak lucky Luke, tylko ładnie się robi biały proch, bez szczypania i łez szczęścia. Wejście po około 5 minutach. Mocno wjeżdża na dopaminę, czuć chęć do wszystkiego. Libido wywalone w kosmos jak po ziolkach od morhers protect xD. Jedynie co to przy smifie czuć zapach sortu, ale ważne że nawet nos nie jest styrany a waliłem 4 dni. 5 gram poszło więc ekonomia panowie i Sonia. Polecam;D
26.03.2025, 15:58
Sniffiarz97
A jak z kardio? Dużo skacze i na długo?
A jak z kardio? Dużo skacze i na długo?
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
26.03.2025, 18:37
Nie czułem wjazd na cardio, generalnie 4 dni waliłem a już po 2 dniu czułem się w miarę normalnie
28.03.2025, 01:55
Wybaczcie brak recenzji ale z uwagi na to co się w kraju dzieje mam pełne ręce robot.
Postaram się napisać recenzję niebawem
Postaram się napisać recenzję niebawem
29.03.2025, 09:57
Ja niedawno odebrałam paczkę cztery rzeczy zamówione. NEP od highlife bardzo dobre, przypomina mnie prawie rok temu od Escobar zamówiłem piękny 25g kamień które przyjechało nie rozwalony. Uważam tak samo jak inna osoba pisała że nie Wypływa mocno na sercu, na pewno Hencz mam do robienia praktycznie wszystko. Najważniejsze dla mnie jest o wiele bardziej jestem skupiony na NEP W porównaniu do Fety. Czytałem jakiś czas temu na temat NEP porównanie to metaanfetamina. Szczury nie mogła odróżnić albo nie odróżniały NEP od METAMPH. FYI nawet mam zachowane mogę pod piąć link do tego badanie naukowe o to.
30.03.2025, 06:31
Nep jest suoer, kozak. Napisze recenzje jak tylko odbiore wyplate bo stracilem telefon. Przepraszam.
High-LifeMarket Dziekuje bardzo za duzy kamienie nepu oraz ekstra gramy produktu i sampel APVP!
High-LifeMarket Dziekuje bardzo za duzy kamienie nepu oraz ekstra gramy produktu i sampel APVP!
olenuitcki..

30.03.2025, 13:19
W teorii moglbym sie naprawde dlugo rozpisac ale ten Nep jest praktycznie na tym samym poziomie co ten od Escobara w zeszlym roku.
75 na wejscie I tak sobie cyrklowalem co 1.5h zeby bylo idealnie, po 12h jogurcik na wzmocnienie przepity Mullerkiem i generalnie mozna leciec dzien po dniu, pierwszego dnia tylko wystepuje potezna suchosc w gebie, nie jest to jak czesto sie spotyka "Nep wypierdalacz" gdzie po dwoch kreskach mozna dostac z partyzanta od tachykardii, tylko naprawde czuc ze to nie jest takie "nijakie" jak to czesto przy nepach bywalo.
Recenzja krotka bo i za duzo nie ma co tutaj mowic a i tez dzieje sie na tyle duzo ze trzeba zapierdalac, High-LifeMarket Bede sie odzywal zapewne jakos w polowie przyszlego tygodnia.
Do nowych, bron boze mieszac z czym kolwiek a dawki gorne do 25mg bo to juz nie klefus ktory jak sie za duza jebnie to troche wykreci ryj wiec pilnowac tego.
Zasluzona 9.5, daje znaczek jakosci Stima
Doswiadczeni wiedza jak to co ja bede mowil wiecej, brac i pobierac
75 na wejscie I tak sobie cyrklowalem co 1.5h zeby bylo idealnie, po 12h jogurcik na wzmocnienie przepity Mullerkiem i generalnie mozna leciec dzien po dniu, pierwszego dnia tylko wystepuje potezna suchosc w gebie, nie jest to jak czesto sie spotyka "Nep wypierdalacz" gdzie po dwoch kreskach mozna dostac z partyzanta od tachykardii, tylko naprawde czuc ze to nie jest takie "nijakie" jak to czesto przy nepach bywalo.
Recenzja krotka bo i za duzo nie ma co tutaj mowic a i tez dzieje sie na tyle duzo ze trzeba zapierdalac, High-LifeMarket Bede sie odzywal zapewne jakos w polowie przyszlego tygodnia.
Do nowych, bron boze mieszac z czym kolwiek a dawki gorne do 25mg bo to juz nie klefus ktory jak sie za duza jebnie to troche wykreci ryj wiec pilnowac tego.
Zasluzona 9.5, daje znaczek jakosci Stima
Doswiadczeni wiedza jak to co ja bede mowil wiecej, brac i pobierac
31.03.2025, 14:58
Jak vapowanie? Jak po crack? 2 minuty bani a potem powyginany do końca dnia? Szukam czegoś co zrobi mi dobrze podczas vapo a po pół godziny żeby nie było czuć żadnych efektów ubocznych jest w ogóle to możliwe ?
lubie te pierdolniecie przy vapowaniu crack ale potem mega mnie męczy te zejście ja z tym nepem jest?? Jak to działa?