Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
25.07.2024, 21:29
kot_kreskowy ja wiedziałem, za nim to napisałem to już dałem info i pisałem na chacie i do esco wysłałem, od razu wyczaiłem w następnych postach napisałem mu w odp żeby mnie zwyzwal że diabeu to pajac i jak go nie ma to teraz jest spokój tu, już pewnie wyzwiska wypisywał, ale nie zdążył dodać bo bana wylapal
25.07.2024, 21:31
Użytkownik Diabeuu666 dostał bana od admina za publiczne podawanie wrażliwych danych oraz za nagminne napierdalanie tych samych wiadomości na Session, e-mailu i wszędzie gdzie się tylko da, zamiast poczekać grzecznie na odpowiedź. Nie, nie dostał bana, bo "ktoś ma gula do niego" - przecież to idiotyczne, jeśli ktoś pomyślał, że można dostać bana z takiego powodu.
25.07.2024, 21:33
Hahaha ten idiota myślał że nikt się nie skapnie ze to on, po pierwszym poście wiedzial że to ten oszust babol jeden .
On serio ma leb zryty całkowicie ... Do dpsu się nadajesz jedynie gościu, rodzina odżyje chociaż
On serio ma leb zryty całkowicie ... Do dpsu się nadajesz jedynie gościu, rodzina odżyje chociaż
25.07.2024, 21:33
Wytrzymal prawie 12h Na forum zanim sie wysprzeglil... Jednak ludzie nie ucza sie na bledach
25.07.2024, 21:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2024, 21:45 przez kot_kreskowy.)
(25.07.2024, 21:33)Epsiakos napisał(a): Wytrzymal prawie 12h Na forum zanim sie wysprzeglil... Jednak ludzie nie ucza sie na bledach
12 godzin tajniaka...👏🤣🤣🤣
To nawet Kajabuza w stanach swojego największego odklejenia na innym koncie wytrzymywał conajmniej tydzień zanim został trafiony😎
(Swoją drogą pomogło mu leczenie bo dziś widać Kaja zupełnie inny człowiek - i dobrze 💪)
Także panie diabeuuuuuuu, musisz jeszcze dużo poćwiczyć, może następnym razem uda ci się wysprzęglić po 13 godzinach😎
Ale ze mnie chuj złośliwy