Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam
09.06.2022, 12:39
dekadan89 no normalnie, 50mg na rozruch do tego browar i kilka wiader z dobrej mary jane, jeśli nie bierzesz benzo terapeutycznie tylko rekreacyjnie, to po roku wskakujesz z dawek 2mg klonazepamu na 20mg klonazepamu
receptory gaba są bardzo kaprysne, w moim przypadku pol roku przerwy od benzo i tolerka nie spadla nawet o 25%, jestem pogodzony z mysla, ze do konca zycia 30x klonazepam 2mg czy tam 100mg etizolamu na dziendobry to bedzie dawka startowa, ale powiem Ci, ze jak juz czlowiek zdobedzie tytanową tolerke, to moze wiele wycisnąć z benzo fazy, juz pamieci nie urywa, ani swiadomosci sie nie traci, oczywiscie nie zachecam, ani nie polecam, bo kto to widzial, zeby facet żarł 100mg etizolamu i stał niewzruszony, ale jednak tolerancja pozwala mi na odkrywanie tych benzo, ktore kiedys mnie usypiały jak dzidziusia na nowo
receptory gaba są bardzo kaprysne, w moim przypadku pol roku przerwy od benzo i tolerka nie spadla nawet o 25%, jestem pogodzony z mysla, ze do konca zycia 30x klonazepam 2mg czy tam 100mg etizolamu na dziendobry to bedzie dawka startowa, ale powiem Ci, ze jak juz czlowiek zdobedzie tytanową tolerke, to moze wiele wycisnąć z benzo fazy, juz pamieci nie urywa, ani swiadomosci sie nie traci, oczywiscie nie zachecam, ani nie polecam, bo kto to widzial, zeby facet żarł 100mg etizolamu i stał niewzruszony, ale jednak tolerancja pozwala mi na odkrywanie tych benzo, ktore kiedys mnie usypiały jak dzidziusia na nowo
09.06.2022, 12:46
@PUDZILLA nie wiem czy dobrze kojażę ale chyba gdzie indziej miałeś kiedyś inny nick a 5 bromo dmt było od orange? NWM ja po długiej przerwie od zerwania z benzo najpierw kupiłem deschloroetizolam i norflurazepam bo opinie spoko ale mogłem 20ta=b zjeść zapić i miałem pretęsje do sklepu że fejka dostałem ale widocznie tolerka na benzo jest jak pamięćsłonia i nie zapomina. Teraz jedyne co działa zadowalająco i też tylko max2tab to własnie flubro i brom są zawsze na pokładzie.
09.06.2022, 12:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2022, 21:12 przez voice.of.voiceless.)
dekadan89 ja Ciebie pamietam, czekałem aż zatrybisz (https://dopal.net/Temat-Mamma-mia-Co-ja-...-5-MeO-DMT)
deschloroetizolam to ściek max
norflurazepam ma duze dawkowanie, ale okres poltrwania wynosi ponad 4 doby (ok. 200h, moge sie mylic, niech ktos mnie poprawi w razie bledu)
deschloroetizolam to ściek max
norflurazepam ma duze dawkowanie, ale okres poltrwania wynosi ponad 4 doby (ok. 200h, moge sie mylic, niech ktos mnie poprawi w razie bledu)
09.06.2022, 20:54
W sumie to ja się cieszę że stosuje rzadko i terapeutycznie.
Nigdy nie wrzucam benzodiazepin jako podkład pod stimy,nigdy nie zbijam nimi fazy(po za 1 wybrykiem gdzie po 8 nockach niespanych walnąłem tyle że myślałem że stanie albo pęknie mi serce )
Biorę z reguły mocne rzeczy które są schizogenne ale akurat lubię ten stan szaleństwa gdzie miesza się świat realny z fikcją halucynacji i wkręt.
Niemniej czasami lubię benzo,gdy po miesiącu od stim-maratonu nie mogę głęboko zasnąć i zasypiam 3h sprawdza się znakomicie.
Do tego moim zdaniem koi głowę po wrażeniach z maratonu bo jednak te schizy długo się trzymają w pamięci
Najlepsza z apteki(dla mnie) jest właśnie alpra.
Sprawdziłem chyba wszystkie dostępne w polskich aptekach.
A więc chętnie spróbuje przy okazji bromazolamu.
Głupio mi jako ćpunowi co jakiś czas dzwonić do lekarki po papier na alpragen gdzie ona wie że ćpam
Nigdy nie wrzucam benzodiazepin jako podkład pod stimy,nigdy nie zbijam nimi fazy(po za 1 wybrykiem gdzie po 8 nockach niespanych walnąłem tyle że myślałem że stanie albo pęknie mi serce )
Biorę z reguły mocne rzeczy które są schizogenne ale akurat lubię ten stan szaleństwa gdzie miesza się świat realny z fikcją halucynacji i wkręt.
Niemniej czasami lubię benzo,gdy po miesiącu od stim-maratonu nie mogę głęboko zasnąć i zasypiam 3h sprawdza się znakomicie.
Do tego moim zdaniem koi głowę po wrażeniach z maratonu bo jednak te schizy długo się trzymają w pamięci
Najlepsza z apteki(dla mnie) jest właśnie alpra.
Sprawdziłem chyba wszystkie dostępne w polskich aptekach.
A więc chętnie spróbuje przy okazji bromazolamu.
Głupio mi jako ćpunowi co jakiś czas dzwonić do lekarki po papier na alpragen gdzie ona wie że ćpam
13.06.2022, 11:33
Tak na marginesie okazało się, że tabsy które biorę na sen mają 3mg a nie 6 także horsii chyba wprowadzałem Was w błąd doradzając sie. Ups! ❤️
@"Pro8l3m" jako miłośnik Bromazolamu mogę powiedzieć tylko tyle, że 3mg tak po obiedzie / do kolacji nie zwala z nóg, choć to ponoć typowy usypiacz (mało wiedzy na ten temat posiadam jedynie opinie użytkowników z innych forów)
Ale jak się położy to zasypia zanim się nakryje korderełką.
Rano wstaję czasami przed budzikiem i nie ma zamuły, wręcz przeciwnie, kawka, papierosek i jest po prostu dobrze.
Jedynie radziłbym uważać z ciągami gdyż odstawieniem możemy nabawić się bezsenności (ale to chyba normal przy benzo itp). U mnie fizycznie dało się we znaki odstawienie bóle lekkie mięśni, kości, całe ciało jakby wariowało.
Leżeć źle, usiądziesz to chcesz wstać. Wstanie skończy się bezcelowym chodzeniem, chodzenie bieganiem... A jak już Biegniesz.. To masz ochotę się położyć.
@"Pro8l3m" jako miłośnik Bromazolamu mogę powiedzieć tylko tyle, że 3mg tak po obiedzie / do kolacji nie zwala z nóg, choć to ponoć typowy usypiacz (mało wiedzy na ten temat posiadam jedynie opinie użytkowników z innych forów)
Ale jak się położy to zasypia zanim się nakryje korderełką.
Rano wstaję czasami przed budzikiem i nie ma zamuły, wręcz przeciwnie, kawka, papierosek i jest po prostu dobrze.
Jedynie radziłbym uważać z ciągami gdyż odstawieniem możemy nabawić się bezsenności (ale to chyba normal przy benzo itp). U mnie fizycznie dało się we znaki odstawienie bóle lekkie mięśni, kości, całe ciało jakby wariowało.
Leżeć źle, usiądziesz to chcesz wstać. Wstanie skończy się bezcelowym chodzeniem, chodzenie bieganiem... A jak już Biegniesz.. To masz ochotę się położyć.
13.06.2022, 17:27
Na zagranicznych forach brom jest jednym z tych topowych i naszybciej vendorom zchodzących benzo bo niby typowy nasenny upierdalacz ale czytałem o ludziach którzy biorą go w innym celu. Jakby nie bylo jest strukturalnie podobny do alpry
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
13.06.2022, 17:36
Potwierdzam skutki odstawienie to istny koszkar .....
Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam na priv.
Tak ku przestrodze jakie skręty miałem i jak sobie radziłem.
Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam na priv.
Tak ku przestrodze jakie skręty miałem i jak sobie radziłem.