Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rcbl***.com
01.08.2024, 19:54
KoneserTanichWin z tym, że taniej masz na myśli to, że w BTC jest jeszcze opłata za transakcje, często wysoka? Jeśli tak, to jest np. LTC (Litecoin) gdzie opłata to kilka centów. Zawsze można zapytać sklep czy przyjmie w LTC płatność.
01.08.2024, 20:16
Głównie chodzi mi o samą prowizję za wymianę waluty na krypto i potem prowizję za wysłanie na zewnętrzny portfel
Z LTC spotkałem się parokrotnie jako opcją zapłaty ale nie wiedziałem że różnica jest taka gigantyczna, dzięki za protip
Z LTC spotkałem się parokrotnie jako opcją zapłaty ale nie wiedziałem że różnica jest taka gigantyczna, dzięki za protip
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
01.08.2024, 22:14
Łatwe do namierzenia, nagły wzrost wypłat przez blika robi się podejrzany
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
02.08.2024, 08:12
No ok ale co to ma do zwinięcia ? Jedyni którzy ryzykują blikiem to klienci. Wy serio myślicie, że vendor biegał po bankomatach i wypłacał pieniądze ? XDDDD
02.08.2024, 10:15
(02.08.2024, 08:12)Lukas1985 napisał(a): No ok ale co to ma do zwinięcia ? Jedyni którzy ryzykują blikiem to klienci. Wy serio myślicie, że vendor biegał po bankomatach i wypłacał pieniądze ? XDDDD
Blik blikiem ale oni przyjmowali fizyczne pieniądze, mogłeś im wysłać przesyłkę. Odbiór przesyłek od klienta to jest dopiero strzał w kolano. Dlatego już dawna porządne sklepu nie chcą nawet reklamacji w ten sposób przyjmować gdzie za starych czasów bywało że dało się zwrócić sort który nie podszedł.
02.08.2024, 11:04
(02.08.2024, 10:15)Palko napisał(a): Blik blikiem ale oni przyjmowali fizyczne pieniądze, mogłeś im wysłać przesyłkę. Odbiór przesyłek od klienta to jest dopiero strzał w kolano. Dlatego już dawna porządne sklepu nie chcą nawet reklamacji w ten sposób przyjmować gdzie za starych czasów bywało że dało się zwrócić sort który nie podszedł.
Bo jeżeli chodzi o ten temat ludzie są strasznie niecierpliwi i tracą resztki zdrowego rozsądku i przestają myśleć. Sami przypał robią jakimiś aferami koperkowymi itp.
Są sklepy gdzie działają już bardzo długo na bliku, można wysłać kasę lub poprostu h2h dla zweryfikowanych. Ale wiadomo z tym tematem takie rzeczy nie mają racji bytu bo ludzie mają tak w głowie najwbane od tych kamieni szok