Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rcbl***.com
02.08.2024, 21:57
(02.08.2024, 10:15)Palko napisał(a): Blik blikiem ale oni przyjmowali fizyczne pieniądze, mogłeś im wysłać przesyłkę. Odbiór przesyłek od klienta to jest dopiero strzał w kolano. Dlatego już dawna porządne sklepu nie chcą nawet reklamacji w ten sposób przyjmować gdzie za starych czasów bywało że dało się zwrócić sort który nie podszedł.
Ale ja się odnoszę do płatności blikiem. W co do płatności f2f może sobie buduje bazę klientow ? Nie wiem, nie wnikam.
(02.08.2024, 08:12)Lukas1985 napisał(a): No ok ale co to ma do zwinięcia ? Jedyni którzy ryzykują blikiem to klienci. Wy serio myślicie, że vendor biegał po bankomatach i wypłacał pieniądze ? XDDDD
Mysla ze sam pakowal i wkladal do paczkowozow...odbieral zwroty...i podawal wlasne prawilne konto na bliki ;-)...a pamietam jak zabka piał o jego braku BHP, ze niby on am taki znakomity pzoiom zabezpieczen...a na poczatku ajk wysylala sample...to bylo zapakowane w pudelkpo a wewnatzr sianko i w nim dragi jako dzieciatko jezusek i owieczki, cala kierwa szopka ...czulem sie jakbym dostal oplatek an bozonarodzeniowy ;-)
08.08.2024, 13:41
Podobno niektórzy ludzie z forum domyślają się i są prawie pewni kto to jest natomiast ja w tym gronie nie jestem a drążyć tematu u kumpla nie będę więc podbijam pytanie
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.