Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina - wątek ogólny
15.03.2023, 06:37
Ciągnie nawet do metki, bo wiadomo jak działa i że ma ładnego kopa. Spróbowałbym, ale skoro przedmówcy mówią, że nos piecze (kurewsko?) to zapaliłbym - dla rushu.
I dla wjebania w kolejną substancje xd Bo na pierwszym razie by sie nie skończyło, chyba że by to była ciupinka w prezencie od kogoś.
I dla wjebania w kolejną substancje xd Bo na pierwszym razie by sie nie skończyło, chyba że by to była ciupinka w prezencie od kogoś.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
17.07.2023, 10:24
Metaafetamina to chyba najlepsze co można spotkać na ulicy tutaj u mnie na mieście. Amfa to już przeżytek a meta jeszcze jakoś trzyma poziom choć nie zawsze spotkałem kilka razy chujową mete co trzymała faza max pełne 15 minut później to już było czuć znikomą stymulację a innego razu taką wykurwistą co wyjebuje jak z orbity
11.05.2024, 06:29
Kiedyś Myślałem że mety nieda się zrobić hujowej a jak nawet to i tak kopie ostro ale się myliłem można kupić zjebaną na maksa jedną z lepszych którą paliłem ma nasz Vendor
02.07.2024, 16:17
Do methy podchodziłem ostrożnie i jest to chyba jedyny stim, który nie schizował od razu. No chyba, że mowa tutaj o drugim dniu wtedy jakieś tam schizy a raczej ciężkie zejście psychiczne się pojawiało. Zejście z methy jedno z gorszych jakie przeżyłem, agresja słowna do swojej osoby itp..
06.07.2024, 14:11
(17.07.2023, 10:24)Mfexor napisał(a): Metaafetamina to chyba najlepsze co można spotkać na ulicy tutaj u mnie na mieście. Amfa to już przeżytek a meta jeszcze jakoś trzyma poziom choć nie zawsze spotkałem kilka razy chujową mete co trzymała faza max pełne 15 minut później to już było czuć znikomą stymulację a innego razu taką wykurwistą co wyjebuje jak z orbity
"spotkałem kilka razy chujową mete co trzymała faza max pełne 15 minut później to już było czuć znikomą stymulację"
Po Twoim opisie można sądzić, że to nawet nie była jakaś meth rozrobiony z czymś, to jais "shit" jak Ci prawdopodobnie opchneli.
Działanie odczuwalne Meth jest o wiele dłuższe od 3-CMC, NEP'a, A-PHIP razem wziętych sumując ich czas działania.
To inna liga jak La Liga i Ekstraklasa.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
03.08.2024, 03:30
Chyba jedna z niewielu substancji których nigdy nie spróbuję mimo że kurewsko mnie do niej ciągnie. Za dużo razy widziałem jak to na dłuższą metę degeneruje człowieka (zresztą jak każdy inny narkotyk) który się w to wpierdolił a znając siebie pewnie wjebał bym się po pierwszym razie przez to jaką ma moc
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
03.08.2024, 07:09
Żaden z tego wypierdalacz, no mnie przynajmniej nie wywaliło z butów.
Alfa, hex, nep klepie mnie o wiele bardziej.
No chyba, że próbka jaką dostałem od bezcielesnego była chujowa, jednakże gdy był na forum to ludzie pisali że bardzo mocna.
No nie wiem, najwidoczniej na koty działa bardziej subtelnie
Alfa, hex, nep klepie mnie o wiele bardziej.
No chyba, że próbka jaką dostałem od bezcielesnego była chujowa, jednakże gdy był na forum to ludzie pisali że bardzo mocna.
No nie wiem, najwidoczniej na koty działa bardziej subtelnie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.08.2024, 07:37
A to nie jest tak, że jak ktoś ma tolerkę na klefy, mefy i inne takie, to meth go słabo klepnie?