Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
30.07.2024, 03:26
Ja zawsze jak wiem, że na jednej nocce się nie skończy, to jem najpierw porządnie przed zabawą,Głównie białka i tłuszcze, węgli mało. Wrzucam jakieś suplementy. Miewam różnie z chęcią na jedzenie przy ciągu. Bywa tak, ze zjem tylko jakaś zupę a bywa tak, że opierdziele pełny obiad czy kebsa
Co mi wchodzi zawsze ? Orzeszki Nic Nac's lub cebulkowe z biedry Zwłaszcza wieczorem, gdzie w 100% przypadków jadąc na ketonie, towarzyszy mi kilka piw. Woda z ogórków kiszonych. Świetny izotonik. Bardzo wartościowy napój. Pijąc go, mam psychiczne zadowolenie Banany i borówki amerykańskie też podjadam. Podczas brania Ketonów nigdy nie pije kawy ani energetyków. Wody pije dość dużo. Po zabawie kilka godzin snu i staram się zacząć od wody z ogórków i treningu siłowego.
I w zasadzie nigdy nie miałem zjazdu. Niezależnie od ilości. Mam znajomych, którzy po zrobieniu 1g przez noc mają dwa dni wyjęte z życia ale jest dwóch takich, to mają tak jak ja, że zjazdu czy innych uboków nie doświadczają.
Co mi wchodzi zawsze ? Orzeszki Nic Nac's lub cebulkowe z biedry Zwłaszcza wieczorem, gdzie w 100% przypadków jadąc na ketonie, towarzyszy mi kilka piw. Woda z ogórków kiszonych. Świetny izotonik. Bardzo wartościowy napój. Pijąc go, mam psychiczne zadowolenie Banany i borówki amerykańskie też podjadam. Podczas brania Ketonów nigdy nie pije kawy ani energetyków. Wody pije dość dużo. Po zabawie kilka godzin snu i staram się zacząć od wody z ogórków i treningu siłowego.
I w zasadzie nigdy nie miałem zjazdu. Niezależnie od ilości. Mam znajomych, którzy po zrobieniu 1g przez noc mają dwa dni wyjęte z życia ale jest dwóch takich, to mają tak jak ja, że zjazdu czy innych uboków nie doświadczają.
30.07.2024, 09:54
Wszystsko fajne, ale woda z ogórków i chlory...
Newforbhppro Nie masz żadnych rewolucji żołądkowych po tym?
Newforbhppro Nie masz żadnych rewolucji żołądkowych po tym?
30.07.2024, 10:08
Lajfik słonko, ja też chleję wodę z ogórków czy to na kaca czy to na zwałę czy to tak po prostu dla smaku i zazwyczaj nie ma żadnych rewolucji, wprost przeciwnie - woda z domowych kiszonych ogórków dobrze wpływa na brzuszek. A jakieś tam okazjonalne brutalne sranie to mała cena za ten boski nektar prawdziwych wojowników
03.08.2024, 15:22
U mnie lecą zazwyczaj jogórty pitne miękkie owoce i od czasu do czasu zapcham się cukirkiem.
03.08.2024, 15:35
Najlepsze jest jabłko i klef ostatnio o 4 rano mi życie uratowało. XD
Ostatnio jadłem taki klefik dla dzieci xD plus maślankę owocową.
Ostatnio jadłem taki klefik dla dzieci xD plus maślankę owocową.
07.08.2024, 12:22
Najlepsza to jest zupa jarzynowa pelna witamin, makro i mikroelementow potrzebnych do przeżycia. Bomba witaminowa i po zjedzeniu takich 2 talerzy zupy z jarzyn czlowiek po zwale lub kacu jest jak nowonarodzony
13.08.2024, 13:45
Ja to żadnych serków homogenizowanych ani jogurtów nie mogę pod wpływem jeść, bo potem mam wrażenie, że to z zębów nie chce zejść i zaczynam mielenie szczęką, czego po bruksizmie z początku roku unikam jak ognia.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.08.2024, 19:48
Tłuste i duże - nawet jeżeli wepchnięte na siłę. Organizm tego potrzebuje czy tego się chce czy nie (chyba że chcecie schudnąć 14kg w 2 miesiące jak ja kiedy byłem wjebany w stimy )
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
15.08.2024, 21:40
w trakcie pobierania substancji to mleko banan ewentualnie jakaś zupa ale po cugu mięso i jeszcze raz mięso