Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
03.08.2024, 11:10
No wygląda mega, naprawdę świetnie. Czekam na pierwsze relacje ale kogoś kto opisze to jak nalezy a nie z cyklu: jest wyjebany, pobierać 🤦🏻😂
03.08.2024, 12:45
Jeśli ktoś jak ja nie wali tego gówna, to nie napisze ci jak dziala , czy sa schizy itp.. a lepiej usłyszeć że jest dobre od kogos jak ja co nie wali w chuja. Niż czytać kogos komentarze kto ci opiszę niby wszystko i przy tym poleci w chuja bo będzie kłamać w recenzji. Co niektórzy potrafią opisywac produkty które są słabe i pisać że petarda. Pewnie ktoś opiszę to ładnie bez walenia wchuja, ale za pewne to będzie w dziale nepa. Pozdrawiam.
03.08.2024, 14:11
(03.08.2024, 11:10)GokuVegetaFist napisał(a): No wygląda mega, naprawdę świetnie. Czekam na pierwsze relacje ale kogoś kto opisze to jak nalezy a nie z cyklu: jest wyjebany, pobierać 🤦🏻😂
Dokaldnie, ktos kto w sposob rzetelny i konkretny, na wypoczetych neuro opisze dzialanie, brawo w koncu glos rozsadku na tym forummo!
03.08.2024, 18:10
Witam
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
new pillsy JEST
ketamina JEST
Nep JEST
Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
new pillsy JEST
ketamina JEST
Nep JEST
Pytaj o hurt, zrobimy dobra cene, napisz po ile kupujesz, postaramy sie dac lepsza mozliwa cene.
Nowe piguły będa dodane na strone w poniedzialek, poki co powiem tylko ze są zielone
Witam
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
new pillsy JEST
ketamina JEST
Nep JEST
Witam
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
new pillsy JEST
ketamina JEST
Nep JEST
05.08.2024, 11:15
Z tego co mi wiadomo to session nie posiada. Pisz maila i czekaj na odpowiedź, jak bd mial czas odpisze na pewno
05.08.2024, 11:19
Czy użyłeś temp.pm lub privatenote ?? Escobar odpisuje zazwyczaj w ten sam dzień
edit:
Dlatego dałem bez końcówki, sam wolę temp bo jest bardziej przejrzyste.
Ktoś kiedyś powiedział
To patrzcie. Ja wam powiem kurwa, chcecie coś od życia, to zacznijcie czytać książki, kurwa. A co polecasz, kurwa? Polecam instrukcję, kurwa.
edit:
Dlatego dałem bez końcówki, sam wolę temp bo jest bardziej przejrzyste.
Ktoś kiedyś powiedział
To patrzcie. Ja wam powiem kurwa, chcecie coś od życia, to zacznijcie czytać książki, kurwa. A co polecasz, kurwa? Polecam instrukcję, kurwa.
Próbował ktoś tych piguł? Bo zastanawiam się nad kupnem na test tego sprzętu
Zgadzam się z kolegą wyżej, pisze przez temp lub privnote , a na pewno tego samego dnia dostaniesz odpowiedź. Escobar pewnie ma dużo pracy dlatego nie odpisuje od razu.
Zgadzam się z kolegą wyżej, pisze przez temp lub privnote , a na pewno tego samego dnia dostaniesz odpowiedź. Escobar pewnie ma dużo pracy dlatego nie odpisuje od razu.