Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
07.08.2024, 23:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2024, 00:00 przez RockiBalbao.)
(07.08.2024, 21:57)Escobar napisał(a): Witam, zapraszam do kontaktu email + privnote.com, najszybsza i najbezpieczniejsza forma kontaktu z nami, zapraszam
Escobar mógłbyś sprawdzić czy moje maile normalnie dochodzą? Bo jakiś czas temu chciałem jak zawsze złożyć zamówienie przez maila, ale nie otrzymałem odpowiedzi zwrotnej, więc podbiłem na session, tym razem odpowiedź dostałem i opłaciłem zamówienie. Problem tkwi w tym, że minął maksymalny czas w którym paka powinna dojść, a nadal nic nie otrzymałem. Pisałem wczoraj przed 20 na session, a potem wysłałem jeszcze maila pt. "Brak kodu". Byłbym wdzięczny gdybyś sprawdził czy w ogóle mail z takim tytułem dotarł do Ciebie.
Mam nadzieję, że uda się to sprawnie załatwić i za niedługo spróbuję tych smakołyków, bo aż ślinka cieknie na samą myśl
08.08.2024, 08:54
Czesc, wszystko dochodzi, na email masz odpisane, czesto linki z privnote wpadają do spamu wiec tam tez odpowiedzi szukajcie. Jak nie odpisuje to znaczy ze mnie nie ma i jak bede to odpisze, pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
08.08.2024, 09:01
Potwierdzam to co napisał esco. Też jak pierwszy raz miałem dostać kod od esco to czekałem i nie miałem i okazało się że jest w spam, zaznaczyłem opcje że to nie jest spam i teraz maile przychodzą normalnie.
Escobar
4cmc choco nie ma na stronie.
Jaka jest cena? Taka sama jak 4cmc delux?
Nie chce zaśmiecać skrzynki z takim pytanie, a ogolnie przyda się to info większej ilości osób. Pozdro.
Escobar
Nie chce zaśmiecać skrzynki z takim pytanie, a ogolnie przyda się to info większej ilości osób. Pozdro.
08.08.2024, 12:11
Kilka zamówień od Escobar i jedna miała opóźnienie. To przez fakt, że po wejściu NEPa zaczęło im grzać logistykę. Po 5 dniach napisałem i od razu miałem informacje +/- kiedy będzie. No i tak było. Także nie ma co panikować jak ja po duchujowi i frogównie. Wystarczy JEDNA wiadomość na maila + privnote.
08.08.2024, 12:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2024, 13:03 przez RockiBalbao.)
(08.08.2024, 08:54)Escobar napisał(a): Czesc, wszystko dochodzi, na email masz odpisane, czesto linki z privnote wpadają do spamu wiec tam tez odpowiedzi szukajcie. Jak nie odpisuje to znaczy ze mnie nie ma i jak bede to odpisze, pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
W porządku, teraz wiem, że warto cierpliwie zaczekać na odpowiedź, zamiast popadać w panikę. Nie wiem czemu ale ubzdurało mi się że skoro mija 5 dzień roboczy, to paczka musi być już na miejscu i jak szybko się nie skontaktuję w jakikolwiek możliwy sposób, to ona przepadnie.
Escobar przepraszam za kłopot i nerwy wywołane przez moje próby kontaktu z Tobą w każdym możliwym miejscu
Edit: Sprawa została już sprawnie i szybko wyjaśniona, pełen profesjonalizm ze strony Esco
(08.08.2024, 09:01)Powerpolish napisał(a): Potwierdzam to co napisał esco. Też jak pierwszy raz miałem dostać kod od esco to czekałem i nie miałem i okazało się że jest w spam, zaznaczyłem opcje że to nie jest spam i teraz maile przychodzą normalnie.domyślam się sort się kończy/skończył
Escobar
tego co widzialem cena byla 10g 199zl
cena mocno zachęca lecz to chyba sold out, to końcówka starego rzutu
09.08.2024, 12:54
Tak z ciekawości zapytam, kiedy można spodziewać się zeszłotygodniowej nagrody?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność