Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Masakra. Pojawił się nowy narkotyk. 100 razy silniejszy od fentanylu
06.08.2024, 16:26
Coś mi w głowie świta, że karfentanyl był stosowany przez specnaz podczas jakiejś akcji
Metamorfoza
08.08.2024, 13:25
Opowiesz coś więcej kot_kreskowy jakby ci się przypomniało?
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
(05.08.2024, 21:29)LOBO napisał(a): https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30666589/
Tutaj takze podaja, iz 20-30 razy mocniejszy nizeli fentanyl...wiec uprasza sie autora, o glebszy research przed wrzuceniem publikacji ;-)
...i nie ejst to nowy narkotyk, a "interia" nie jest najlepszym zrodlem informacji, tak jak WP czy onet...
A co to mnie że nie jest najlepszym źródłem? Znalazłam artykuł, wrzuciłam i tyle. O to w tym chodzi aby nawiązać dyskusje na dany temat.
Żadne źródło nie jest wiarygodne poza tym co się samemu doświadczyło..
Nie zgodze sie z Toba... Juz z m8ejsca jest blad w tytule, gdyz nie jest 100 razy mocniejszy... Zatem wprowadzasz dezinformacje i szum... To cos jakby napisac, iz znaleziono lek na raka, ale sie jednak okazuje ze to bzdura, jak matura😉... Poza tym portale jak interia... Maja clickbaitowe wypociny... Typu, iga swiatek zdmuchnela swiecze z tortu, a to co sie pozniej stalo, to niewiarygodne😁 rozumiesz juz!? A powinno Cie to bardzo obchodzic, i winnas weryfikowac info, gdyz moga Ci serwowac kazde gowno a Ty to bedziesz lykac moja droga😉 kinia03x
09.08.2024, 14:31
Ja tam nie wiem, ale jeden V u nas ma coś rzekomo 4x silniejsze niż dętkanyl 😁
09.08.2024, 14:37
(09.08.2024, 13:53)LOBO napisał(a): Nie zgodze sie z Toba... Juz z m8ejsca jest blad w tytule, gdyz nie jest 100 razy mocniejszy... Zatem wprowadzasz dezinformacje i szum... To cos jakby napisac, iz znaleziono lek na raka, ale sie jednak okazuje ze to bzdura, jak matura😉... Poza tym portale jak interia... Maja clickbaitowe wypociny... Typu, iga swiatek zdmuchnela swiecze z tortu, a to co sie pozniej stalo, to niewiarygodne😁 rozumiesz juz!? A powinno Cie to bardzo obchodzic, i winnas weryfikowac info, gdyz moga Ci serwowac kazde gowno a Ty to bedziesz lykac moja droga😉 kinia03xZostaw. Tacy ludzie nie rozumieją czym jest rzetelność. Coś tam znaleźli, ma fajny tytuł który przykuwa uwagę więc jest temat. Pewnie w Mikołaja też wierzy. 😅