Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
(08.08.2024, 20:01)RoseSun napisał(a): Może zlle napisane i F i Duszek sie bawią dalej,bo też chodziły pogłoski że D zniknął po wpadł
a skad takie info rzetelne...pudelek interia onet poczytaj mi mamo???
a jak juz piszesz "zwinol" to wiem zes w sparcie starozytnej, byl jako niemowle wrzucony do rowu jako slaba jednostka, do ekstermiancji ;-)
i to.. nie moge za duzo powiedziec, bo mam pusto w dzbanie wiec nic nie wiem
09.08.2024, 09:07
(08.08.2024, 19:10)RoseSun napisał(a): Nie mogę za dużo powiedzieć ale tak było że Frog powstał dzięki duchowi.Stragan zwinoł bo musiał,nie dlatego że wpadł.
Frog to cwel bez jakiego kolwiek honoru, musial to on dostać chuja w odbyt by mu sie kurwie kule o dupe odbily. Karma wraca i oby go kurwa powineli i spotkal sie z kims kogo wyjebal na kryminale, to wtedy dupa pęka, w on ładuje tam gdzie jego miejsce czy trzecia liga
(09.08.2024, 08:45)LOBO napisał(a): a skad takie info rzetelne...pudelek interia onet poczytaj mi mamo???
a jak juz piszesz "zwinol" to wiem zes w sparcie starozytnej, byl jako niemowle wrzucony do rowu jako slaba jednostka, do ekstermiancji ;-)
************************ proszę o zachowanie odrobiny kultury *****************
Kto miał wiedzieć to wiedział wszystko.
Teraz się z Was śmieje dzuszek na tym samym forum, tylko ślepcy i samplarze nie widzą .
(08.09.2024, 20:55)RoseSun napisał(a): ************************ proszę o zachowanie odrobiny kultury *****************
Kto miał wiedzieć to wiedział wszystko.
Teraz się z Was śmieje dzuszek na tym samym forum, tylko ślepcy i samplarze nie widzą .
Oczywiście poniosło mnie ,sorka
08.09.2024, 23:14
(09.08.2024, 08:45)LOBO napisał(a): a skad takie info rzetelne...pudelek interia onet poczytaj mi mamo???
Ale czemu taki Duch miałby dalej nie działać ? Może zmienił sortyment ? Działa od kilkunastu lat więc nic się nie zmieni. A jak ma dobre kontakty (a ma) to może handlować czym chce.
08.09.2024, 23:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2024, 23:17 przez kot_kreskowy.)
Lukas1985
Tak samo uważam.
To tylko kwestia czasu jak będziemy znów tam robić zakupy tylko pod innym szyldem.
Tak samo uważam.
To tylko kwestia czasu jak będziemy znów tam robić zakupy tylko pod innym szyldem.