Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
09.08.2024, 09:08
Nagroda skonsumowana.
Ja pierdole, co za dzik...
Stestowane każdą możliwą dziurą no i jest nadal 🔥🔥🔥🔥
Sort wciąż jest ten sam, mocno gra dopamina, libido to jebany potwór a na fajrant worka pojawiła się delikatna schiza.
Dawkowanie zaczynałem od niecałej setki nosem (co już dało kopa) na gramie PR kończąc.
Delikatną zwałę przespałem wczoraj cały dzień, dziś już praktycznie jest ok jednk do roboty chęci zero i wziąłem wolne, pierdole - nie robię 😎
Jest fajny chillout, mam wszystko w dupie 🤫
I za to właśnie jestem TEAM BANDIT, że nie musisz dzien po, na zwale walczyć o przetrwanie jak ma to miejsce po Ice...
Polecam z czystym sumieniem 🤘
Dzięki Escobar
Takich sortów nam trzeba 🔥
Ja pierdole, co za dzik...
Stestowane każdą możliwą dziurą no i jest nadal 🔥🔥🔥🔥
Sort wciąż jest ten sam, mocno gra dopamina, libido to jebany potwór a na fajrant worka pojawiła się delikatna schiza.
Dawkowanie zaczynałem od niecałej setki nosem (co już dało kopa) na gramie PR kończąc.
Delikatną zwałę przespałem wczoraj cały dzień, dziś już praktycznie jest ok jednk do roboty chęci zero i wziąłem wolne, pierdole - nie robię 😎
Jest fajny chillout, mam wszystko w dupie 🤫
I za to właśnie jestem TEAM BANDIT, że nie musisz dzien po, na zwale walczyć o przetrwanie jak ma to miejsce po Ice...
Polecam z czystym sumieniem 🤘
Dzięki Escobar
Takich sortów nam trzeba 🔥
Metamorfoza
09.08.2024, 20:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2024, 20:23 przez kot_kreskowy.)
No kurwa MISTRZ!
Ściera i jazda z kamlotami😎
Ja wam mówię, Bandit to ice obsypany mieloną papryką w proszku 😎
Dlatego jebaniutki taki pikantny w łóżku
Ściera i jazda z kamlotami😎
Ja wam mówię, Bandit to ice obsypany mieloną papryką w proszku 😎
Dlatego jebaniutki taki pikantny w łóżku
Metamorfoza
13.08.2024, 11:49
3CMC Bandit - lubię do niego wracać
Znamy się nie od dziś, za każdym razem do mnie trafia tak było i tym razem
Na świetnej tolerce (pauza 3,5 miesiąca) 1,5 grama wystarczyło mi na 36 godzin zajebistej uczty.
Zgodnie z innymi ankietowanymi polecam pierwszego dużego szczura!
Wchodzi ładnie, nie trzeba powtarzać zbyt często - to duży plus. +++
Libido leci w górę, heh potwierdzam kot_kreskowy
Po manewrach można oddychać swobodnie przez nos - to mega plus. +++
Wyobraźcie sobie duży ogród w środku lasu, gwieździste niebo, cisza, spokój, zero ludzi i wiele godzin tańczenia nago... Z Bandytą można, łoooojjjj tak
Polecam, sama też się skuszę ponownie
Dziękuję Escobar
Na świetnej tolerce (pauza 3,5 miesiąca) 1,5 grama wystarczyło mi na 36 godzin zajebistej uczty.
Zgodnie z innymi ankietowanymi polecam pierwszego dużego szczura!
Wchodzi ładnie, nie trzeba powtarzać zbyt często - to duży plus. +++
Libido leci w górę, heh potwierdzam kot_kreskowy
Po manewrach można oddychać swobodnie przez nos - to mega plus. +++
Wyobraźcie sobie duży ogród w środku lasu, gwieździste niebo, cisza, spokój, zero ludzi i wiele godzin tańczenia nago... Z Bandytą można, łoooojjjj tak
Polecam, sama też się skuszę ponownie
Dziękuję Escobar
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.08.2024, 12:17
kot_kreskowy uwielbiam te twoje wpisy, pobudzają moją wyobraźnię 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.08.2024, 12:31
Moją wyobraźnię pobudza nocny taniec Giwery😉
@"Lady Giwera"
Widzę, że nie tylko ja latam po lesie na waleta 🤭😎
Ps, nie spal dżungli 🙋
@"Lady Giwera"
Widzę, że nie tylko ja latam po lesie na waleta 🤭😎
Ps, nie spal dżungli 🙋
Metamorfoza
(09.08.2024, 01:45)olenucki napisał(a): Ja osobiście uważam że BANDIT ma lekko bardziej euforyczne działanie niż ICE.
Testowałem obie trójki i BANDIT był lekko bardziej ostry dla śluzówki nosa, ale dawał trochę inną euforię niż ICE.
Tak jakby coś ekstra się czuło..
W życiu testowałem BANDITA tylko raz 3 gramy z nagrody, ale jak dla mnie to na pewno czuć było coś innego niż ICE, ten high wydawał się jakby bogatszy. Hehehe.
Albo może nie mam racji. Każdy ma swoją opinię.
no ale przecież 3CMC to 3CMC niezależnie jak sie go potem nazwie BANDIT, KSIĄDZ czy MUSZKIETER
wytłumaczy mi ktoś fenomen BANDITA? że niby bardziej EUFO od ICE?
bo to nadal jest największa tajemnica ćpania jaką słyszałam, tzn jaką próbuje się obalić, że jednak jakość syntezy gra tutaj główną rolę
i czy sort jest brudny czy czysty - działać chyba powinien tak samo - ale jednak tak nie jest więc o co chodzi?
tylko nie chcę prawienia o zaoranych receptorach
mam dwa worki ICE ... BANDIT
działają INACZEJ
czary mary tralalalala 3mcie mnie bo mnie podupcy ta sielana
moja teoria jest taka - kopany żeby było fajniej ( żartuję - hm albo może nie żartuję? )